Scandal cu impuscaturi in Botosani! Un barbat in varsta de 46 de ani a ajuns la spital, pe masa de operatie sambata seara (26.10.2013)dupa ce a fost impuscat. Scenele ca din filme s-au petrecut pe strada Petru Rares

Scandal pornit într-o benzinărie din Botosani

 

Conflictul ar fi pornit, în jurul orei 21:00, în apropiere de o benzinărie de la ieşirea din municipiul Botoşani din Bulevardul Mihai Eminescu, între doi tineri care au mai avut şi în trecut conflicte. Întâmplarea a făcut ca, sâmbătă seară, cei doi să se revadă după mult timp. Faţă în faţă cei doi au pornit scandalul şi şi-au adresat injurii, unul dintre bărbaţi şi-a sunat unchiul pentru a-i cere ajutorul. Aceştia au început să se urmărească pe străzile din Botoşani. Ajunşi pe strada Petru Rareş, unchiul tânărului a fost împuşcat de cel cu care nepotul se afla în conflict. Botoşăneanul rănit, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU), de către un grup de prieteni cu autoturismul propriu.

 

Multiple plăgi împuşcate

„Un pacient în vârstă de 46 de ani, victimă a unei agresiuni, care prezintă multiple plăgi împuşcate la nivelul membrelor inferioare, cu fractură deschisă în treime inferioară, gambă dreaptă, plagă prin împuşcare gambă şi genunchi stâng, cu resturi de corp de corp străin intra articular şi regiunea fesieră bilaterală.”, a spus un medic din cadrul UPU al Spitalului Judeţean. 

 

S-au auzit cel puţin şase împuşcături

La faţa locului, unde s-a petrecut incidentul a ajuns și o echipă de criminaliști, iar polițiștii îl caută pe cel care a tras cu arma.  Un locuitor, din zonă spune că a auzit cel puţin şase împuşcături.  „În această seară în zona unei benzinării de la marginea municipiului Botoşani a avut loc un conflict spontan între doi tineri, împrejurare în care, se pare că unul dintre aceştia a folosit o armă, un pistol cu care a rănit o a treia persoană, rudă cu celălalt tânăr. La acest moment activităţile de cercetare la faţa locului sunt în desfăşurare, suspecţii sunt cunoscuţi, cercetările fiind în continuare desfăşurate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani”, a declarat Daniela Ghiorghiescu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani.

 

 Victima a fost internată pe Secţia Ortopedie din cadrul Spitalului Judeţean pentru  intervenţie chirurgicală

 

botosaneanul.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, sambata (26.10.2013), dupa ce masina condusa de o femeie s-a ciocnit, la pasajul peste calea ferata de pe centura Lugojului, judetul Timis, cu un microbuz de transport marfa

URMĂTORUL ARTICOL

Personalitati ale Iasului (2) – Ion Creanga

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in