onimi_clinic_iasi_adresa_contact_2013

Scandal in medicina ieseana! O tanara care si-a pus silicoane la Omini Clinic este la un pas de moarte! Rudele femeii il acuza pe medicul Lucian Popa ca nu i-a intretinut bine silicoanele

Zeci de rude ale unei tinere de 30 ani s-au adunat in curtea Spitalului Sf. Spiridon din Iasi pentru a fi alaturi de femeia care a intrat in coma din cauza silicoanelor puse de medicul Lucian Popa, la Omini Clinic.


Zeci de rude ale unei tinere de 30 ani s-au adunat in curtea Spitalului Sf. Spiridon din Iasi pentru a fi alaturi de femeia care a intrat in coma din cauza silicoanelor.

Operatia de marire a sanilor a fost efectuata ieri, la Clinica Omini de catre dr. Lucian Popa. Astazi dimineata insa, pacienta, care se afla in clinica de chirurgie estetica, a suferit un stop respirator, o ambulanta transportand-o la spital. Medicii de pe salvare spun ca tanara era vanata. Tanara, de etnie rroma, care este si mama a sase copii, se afla la a treia interventie la sani. Sotul este plecat in strainatate.

„Ieri a fost o operatie de corectare a implanturilor puse, care era necesara. Astazi dimineata au survenit complicatii si am anuntat ambulanta. A fost supravegheata pe timpul noptii si nu a fost nici o problema. Dimineata au aparut convulsii si a intrat in stop cardiorespirator”, au precizat medicii de la Omini Clinic.

In prezent, tanara se afla in coma si este tinuta in viata de aparate.

„Pacienta se afla in coma, in ventilatie mecanica. Investigam cauza acestui stop-respirator. Despre interventia chirurgicala nu avem acum foarte multe informatii. A fost facuta intr-o alta unitate sanitara. Cauzele pot fi multiple: nerologie, cardiace, respiratorii. Este nevoie de o munca complexa, astfel incat sa reusim sa aflam etiologia starii. Relatiile cu o interventie chirurgicala vor fi stabilite ulterio. Acum ne preocupa starea pacientei”, a declarat dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Varujan Vosganian promite ca in mandatul sau va reusi sa vanda Fortus Iasi! Oare i-l da lui Relu Fenechiu la un pret bun?

URMĂTORUL ARTICOL

Ce job-uri mai sunt la cautare in Iasi? Iesenii se inghesuie la cursurile de calificare pentru postul de vatman

Ultimele știri de la Eveniment