Scandal la Aeroportul Iași! Revoltă împotriva transportatorilor din Republica Moldova

/

Scandal la Aeroportul Iași din cauza transportatorilor din Republica Moldova. Deși accesul la aeroport pentru mașinile de rând este limitat, transportatorii din țara vecină încalcă această regulă. Conducerea aeroportului a dispus o serie de controale în zonă, mai ales după reclamațiile unor pasageri

Prezența unor transportatori din republica Moldova la Aeroportul Internațional Iași, în condițiile în care accesul spre terminale este limitat în această perioadă, a stârnit nemulțumirea mai multor pasageri. Deși aerogara a dispus ca accesul către terminale să fie permis doar taxiurilor, mașinilor de ride-sharing sau autobuzelor CTP, situația stă altfel pentru transportatorii care vin din Republica Moldova. Pasagerii s-au plâns însă de faptul că aceștia au o atitudine necivilizată și că se folosesc de faptul că lor li se permite accesul la terminale. În aceste condiții, conducerea aerogării a dispus o serie de controale în zonă.

Scandal la Aeroportul Iași

Romeo Vatră, directorul Aeroportului Iași, a menționat că au fost dispuse controale ale poliției împotriva unor transportatori.

”În mod continuu, luăm măsuri pentru a asigura transport civilizat pasagerilor care aterizează pe aeroportul nostru, fie că sunt din Iași, din județele vecine sau din Republica Moldova. Lipsa de civilizație și atitudinea nesimțită ale unor transportatori mai mult sau mai puțin legali din Republica Moldova și ale unor taximetriști sau șoferi de la firme de ride sharing pot fi sancționate doar de către Poliție” , a spus Romeo Vatră, directorul Aeroportului Iași.

Amenzi printre transportatorii de la Aeroportul Iași

Acesta a mai spus că la aeroport se permite staționarea mijloacelor de transport care au o licență internațională și că unii transportatori se folosesc de acest lucru.

”Sâmbătă și duminică a fost efectuată o acțiune de control amplă pe raza Aeroportului Iași unde au fost verificați cei care efectuează servicii de transport în Republica Moldova, dar și a celor care fac servicii de taximetrie, în urma căreia au fost legitimate 67 de persoane și verificate 31 mașini. Au fost aplicate 55 sancțiuni în valoare de 35 mii lei, au fost reținute 9 certificate de înmatriculare și 4 plăcuțe de înmatriculare”

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Adrian Corduneanu, față în față cu poliția în București. Interlopul se află în arest la domiciliu în Iași – VIDEO

URMĂTORUL ARTICOL

Tragedie în Iași în tabăra de vară a UAIC! Un tânăr de 17 ani a murit după ce a consumat energizante și țigări!

Ultimele știri de la Actualitate