Scandal si scene ireale la Bosanci, judetul Suceava, unde preotul Mihai Constantin Croitoru l-a altoit pe executorul judecatoresc venit sa-i ridice autovehiculul, pentru ca nu mai platise ratele

 

 

 

Iritat de prezența executorului judecătoresc Radu Stărică, dar şi a celor doi reprezentanţi ai firmei SC Montan Star SRL Piteşti, preotul şi-a ieşit practic din minţi, scrie monitorulsv.ro.

 

„Preotul curăţa cu o foarfecă nişte trandafiri în faţa casei, iar după ce a terminat i-am explicat motivele pentru care am venit la domiciliul său. În acel moment, a avut un comportament de-a dreptul huliganic şi foarte violent, împingându-mă şi îmbrâncindu-mă pentru a ieşi din curte. În drum i-am spus că acţiunea sa este ilegală şi voi sesiza poliţia, iar apoi m-am urcat în maşină cu intenţia de a pleca spre Suceava. Nu am bănuit că mă va ataca, dar în timp ce şoferul încerca să pornească maşina, m-am trezit cu preotul repezindu-se spre portieră, pe care a smuls-o, şi m-a lovit în zona capului. Toţi cei din maşină s-au speriat, iar eu din instinct am tras portiera şi am închis-o, iar şoferul a plecat rapid de la faţa locului”, a povestit executorul judecătoresc Radu Stărică.

Pentru acest incident, petrecut în postul Paştelui anului 2013, împotriva lui Mihai Constantin Croitoru, care este preot la biserica din satul Negrileasa, comuna Stulpicani, a fost formulată plângere penală.

 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat existenţa unui dosar penal pe numele preotului Croitoru, dar şi faptul că acesta este urmărit penal pentru comiterea a două infracţiuni de nerespectare a unei hotărâri judecătoreşti prevăzute de Noul Cod Penal.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata ce ingrediente periculoase pentru organism contin pufuletii!

URMĂTORUL ARTICOL

Accident teribil, vineri dimineata (28.02.2014) soldat cu 15 morti dintre care 13 copii si 30 de raniti, care plecasera intr-o excursie scolara

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in