ULTIMĂ ORĂ:

Scandalul dintre doi transportatori care circula pe ruta Iasi – Bosia – Ungheni continua. Firma Transworld SRL Iasi a ajuns sa faca plangere si la Inspectoratul de Politie. Vezi detalii

Scandalul dintre doi transportatori care circula pe ruta Iasi – Bosia – Ungheni continua. Firma Transworld SRL Iasi a ajuns sa faca plangere si la Inspectoratul de Politie. Vezi detalii
Citit : 2 views Comentariu

 

 

 

Disputa dintre cei doi transportatori care circula pe ruta Iasi – Bosia – Ungheni este departe de a se fi incheiat. Data la o parte nejustificat, firma Transworld SRL Iasi a ajuns sa faca plangere si la Inspectoratul de Politie, dupa ce institutiile de control in trafic i-au scos masinile de pe traseu.

Reprezentantii societatii acuza Autoritatea Rutiera Romana si Inspectoratul de Stat in Controlul Traficului Rutier de faptul ca sprijina firma Trans Polosam SRL, care nu are dreptul sa circule pe traseul respectiv. „In mod abuziv, aceste institutii refuza nejustificat si cu obstinenta sa aplice legea, in vederea reinstituirii ordinii de drept. Mai mult, isi permit sa sfideze dispozitiile Consiliului Judetean si ale Prefecturii, permitand continuarea unei activitati ilicite sub acoperirea institutiilor statului. Solicitam sa actionati prin oprirea acestei activitati ilicite si retinerea placutelor cu numerele de inmatriculare si a certificatelor de inmatriculare ale societatii respective”, se arata in adresa celor de la Transworld SRL catre Inspectoratul de Politie. 

Transworld SRL a pierdut licenta de traseu la 31 decembrie anul trecut, insa a contestat decizia in instanta. Totodata, si Prefectura Iasi a contestat atribuirea traseului catre Trans Polosam SRL. Astfel, firma Transworld SRL ar trebui sa circule pe ruta Iasi – Ungheni pana cand instanta se va pronunta. Numai ca ARR si ISCTR nu au permis acest lucru si au lasat celalalt operator de transport sa circule nestingherit. 

 

bzi.ro