ULTIMĂ ORĂ:

Scandalul in jurul atribuirii traseului Iasi – Bosia – Ungheni continua!

Scandalul in jurul atribuirii traseului Iasi – Bosia – Ungheni continua!
Citit : 8 views Comentariu

 

 

 

Scandalul in jurul atribuirii traseului Iasi – Bosia – Ungheni este departe de a se fi incheiat. Luna trecuta, CJ a emis o hotarare prin care a prelungit cu sase luni licenta fostului transportator, chiar daca initial, licitatia fusese atribuita altcuiva.

Vechiul operator, care a pierdut la sfarsitul lui 2013 licenta, a contestat decizia, iar Prefectura a atacat proiectul de hotarare in instanta. Cu toate acestea, CJ a decis sa emita o noua hotarare, care si de aceasta data, a fost contestata de conducerea Prefecturii Iasi. 

 

„Prefectul judetului Iasi a promovat o actiune la instanta de contencios-administrativ competenta impotriva Consiliului Judetean Iasi, pentru anularea ca nelegala a hotararii din 30 ianuarie 2014”, se arata in motivarea Prefecturii Iasi. In urma cu cateva saptamani, microbuzele societatii care ar trebui sa circule in continuare pe acel traseu, Transworld SRL, nu au avut cum sa iasa la strada pentru ca Autoritatea Rutiera Romana si Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISCTR) au confiscat numerele de inmatriculare. Cu toate acestea, desi atribuirea traseului a fost suspendata, organele de control in trafic au permis ca ruta sa fie operata de altcineva, societatea Trans Polosam SRL. Prefectura a atacat decizia initiala, situatia fiind, in acest moment, mult mai complicata.

 

bzi.ro