Schimbare radicala la Spitalul CF Iasi! Iata ce s-ar putea intampla cu spitalul

 

 

 

Spitalul Cai Ferate din Iasi ar putea trece din nou la Ministerul Transporturilor. Managerul unitatii medicale a precizat ca, deocamdata, totul este la nivel de discutie.

Spitalul Cai Ferate Iasi a trecut de mai bine de un an de zile in subordinea Ministerului Sanatatii. Motivul pentru care unitatea medicala ar reveni la Ministerul Transporturilor tine strict de serviciile de siguranta a circulatiei. 

 

„Exista discutii sa trecem inapoi la Ministerul Transporturilor pentru ca siguranta circulatiei este strict legata de acest minister. In Iasi suntem singura unitate medicala care asigura serviciile de siguranta circulatiei. In mai multe judete au aparut si antreprenori privati care desfasoara aceste servicii. S-au inmultit accidentele pe transportul de marfa, dar si de calatori. Siguranta circulatiei reprezinta o problema nationala. In perioada urmatoare se va lua o decizie”, a declarat dr. Mihai Glod, managerul Spitalului Cai Ferate Iasi. Pentru ca la nivel national mai sunt inca probleme legate de patrimoniul spitalelor din reteaua Cai Ferate, nu s-a putut realiza trecerea acestora in subordinea consiliilor judetene sau a consiliilor locale. La Spitalul Cai Ferate din Iasi nu sunt probleme cu patrimoniul.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie ieseni! Spitalul Parhon angajeaza. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Returul eternului derby! Meciul Dinamo – Steaua se va juca astazi (17.04.2014) pe Arena Nationala de la ora 20.30. Meciul va fi transmis in direct de ProTv si va hotara cine va juca in finala Cupei Romaniei

Ultimele știri de la Sanatate