ULTIMĂ ORĂ:

Schimbarea la fata a statiilor RATP din Iasi! Vezi detalii

Schimbarea la fata a statiilor RATP din Iasi! Vezi detalii
Citit : 12 views Comentariu

 

 

 

Cele 50 de statii pentru transportul public care au fost modernizate in urma cu doi ani au fost complet distruse de iesenii certati cu simtul civic.

Acum, o firma privata a propus autoritatilor o actiune prin care mobilierul stradal din statii sa fie inlocuit cu materiale mult mai rezistente si, totodata, sa fie reamenajat spatiul pentru afisaj publicitar.

 

Wink Public Multimedia, firma care gestioneaza sistemul de supraveghere si cel de afisaj publicitar din mijloacele de transport si statiile RATP, a inceput deja programul de reparare in Piata Unirii. Sticla va fi inlocuita cu placi de alucobond, iar pe partile exterioare au fost montate panouri pentru afisaj publicitar.

 

Iesenii se arata incantati ca pot gasi statiile intacte, cel putin deocamdata. „Sunt facute destul de dragut. Macar nu mai sunt sparte geamurile si este mai curat. Poti sa te adapostesti de o ploaie. Acum sa vedem cat o sa tina pentru ca au mai fost facute de cateva ori statiile, dar tot le-au spart. Pana nu se linistesc nebunii astia, care dau cu picioarele si cu capul in geamuri cand sunt beti, nu vor rezista prea mult”, a spus Raluca, ieseanca ce foloseste transportul public.

 

Aceeasi firma a montat in autobuzele si tramvaiele RATP 114 monitoare LCD, iar alte 10 au fost montate in statiile de transport public. 

bzi.ro