scrisoare

Scrisoarea inedita a unei mame din California catre fiul ei! 1Inainte de-a ma cauta pe Google, sa iti pui intrebarea: Pot sa traiesc cu acest adevar?”

Aurora Snow, in varsta de 31 de ani, din California, nu si-a dorit niciodata un sot si un copil, motiv pentru care a fost dispusa sa faca orice pentru a castiga cat mai multi bani. Totul s-a schimbat in ziua in care fratele ei a avut un accident.

Aurora Snow, in varsta de 31 de ani, din California, nu si-a dorit niciodata un sot si un copil, motiv pentru care a fost dispusa sa faca orice pentru a castiga cat mai multi bani. Totul s-a schimbat in ziua in care fratele ei a avut un accident.

Aurora marturiseste ca a fost o tanara rebela, care nu si-a dorit niciodata o familie a ei. Ea a ajuns actrita de filme pentru adulti si a facut „lucruri greu de imaginat”, dupa cum chiar ea spune. A decis sa isi schimbe viata in ziua in care a aflat ca este insarcinata.

Initial, Aurora a acceptat un job gasit pe internet care consta in realizarea unor poze nud. O zi de munca era platita cu 2.000 de dolari. Avea nevoie de bani pentru a-si plati scoala. De aici la pornografie nu a fost decat un pas. Aurora a cunoscut pe cineva din industria filmelor pentru adulti si a acceptat imediat sa joace. A renuntat temporar la filme cand fratele ei a avut un accident de motocicleta si a ramas paralizat de la gat in jos. Femeia s-a ocupat de cresterea copiilor fratelui ei, cu gandul ca se va intoarce curand la meseria ei.

Intre timp insa, Aurora a cunoscut un barbat, s-a indragostit de el si a ramas insarcinata. Ea a acceptat sa isi spuna povestea pentru ca a decis sa ii scrie o scrisoare fiului ei inca nenascut pentru a ii explica de ce a facut astfel de alegeri.

„Sper ca o sa gasesti acest articol si scrisoarea mea inainte de-a da accidental peste poze sau filmari in care sa iti vezi mama asa cum ea nu si-a dorit niciodata sa o vada. Am facut lucruri greu de imaginat in cariera mea de actrita de filme pentru adulti, si daca o sa cauti, o sa gasesti chestii ingrozitoare. Am ajuns sa faca asta pentru ca mi s-a parut un job ca oricare altul. Am vrut sa fiu buna in ceea ce fac, chiar daca asta a insemnat ceva oribil. Inainte de-a ma cauta pe Google, sa iti pui intrebarea: Pot sa traiesc cu acest adevar?”, i-a scris Aurora fiului ei.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Incepand cu 20 octombrie, Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi va beneficia de un modul termic ce le va permite reducerea semnificativa a cheltuielilor

URMĂTORUL ARTICOL

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ceata, aceasta fiind valabila astazi (09.10.2013) pentru zona Moldovei

Ultimele știri de la International