ULTIMĂ ORĂ:

Se face dreptate in cazul lui Ionut Anghel, baietelul de patru ani, care a murit dupa ce a fost muscat de caini! Vinovatii sunt acuzati de ucidere din culpa

Se face dreptate in cazul lui Ionut Anghel, baietelul de patru ani, care a murit dupa ce a fost muscat de caini! Vinovatii sunt acuzati de ucidere din culpa
Citit : 10 views Comentariu

 

 

 

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, astazi, ca Parchetul instantei supreme a finalizat ancheta in cazul lui Ionut Anghel, care a murit dupa ce a fost muscat de caini, iar dosarul va fi trimis instantei cel mai probabil vineri. In acest caz, inculpatii sunt acuzati de ucidere din culpa.

 

 

„Ancheta a fost finalizata si am date ca, in cursul zilei de astazi, va fi trimis in judecata”, a spus procurorul general al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Tiberiu Nitu, potrivit realitatea.net.

 

Ionut Anghel, in varsta de patru ani, a murit in 2 septembrie 2013, dupa ce a fost atacat de caini, pe un teren din apropierea Parcului Tei.

 

Decesul a fost cauzat de hemoragia externa, pe corpul copilului fiind gasite sute de plagi, declara in 3 septembrie 2013, pentru Mediafax, medicul care a facut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul National de Medicina Legala. Medicul preciza ca doar pe talpile copilului de patru ani nu au fost gasite plagi, restul corpului fiind cu sute de muscaturi de caini.

 

Dosarul privind decesul lui Ionut Anghel a fost deschis in 3 septembrie 2013, de Parchetul Tribunalului Bucuresti, iar o zi mai tarziu ancheta a fost preluata de procurorii Parchetului instantei supreme, care au facut cercetari pentru ucidere din culpa.

 

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie anunta, in 27 septembrie 2013, ca reprezentantii legali ai Administratiei Domeniului Public al Sectorului 2, ai SC Tei Rezidential SRL Bucuresti, precum si Constantin Ciorascu, proprietarul terenului unde Ionut Anghel a fost omorat de caini, au fost citati pentru a li de aduce la cunostinta invinuirile si pentru a fi audiati in calitate de invinuiti.

 

 Politistii au amendat, in septembrie, firma SC Tei Rezidential SRL, care are in administrare terenul unde a fost ucis de caini Ionut Anghel. Reprezentantii firmei au primit o amenda de 2.000 de lei pentru ca nu aveau un plan de paza a proprietatii, declarau pentru Mediafax surse din Politia Capitalei.

 

De asemenea, paznicul proprietatii a fost amendat de politisti cu 300 de lei pentru ca nu avea atestat, acesta nefiind calificat pentru a presta servicii de paza.