Se intrerupe furnizarea energiei electrice in mai multe zone din Iasi

Pentru efectuarea unor lucrari la instalatiile electrice, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta de Delgaz Grid (fosta E.ON Distributie) pe mai multe strazi din Iasi, precum si in mai multe localitati din judet.

Astfel, in data de 24.07.2017, intre orele 08:00-16:00, pentru efectuarea unor lucrari in reteaua electrica de medie tensiune, funcizarea energiei va fi intrerupta pe strazile: Splai Bahlui Stang, Merilor, Alexandru lpsilanti Voda, Semnului, Functionarilor, Podu de Piatra, Balti, Gospodari, Iancu Bacalu si tradela Uzinei.

Totodata, in ziua de 24.07.2017, intre orele 8:00- 16.00. furnizarea energiei va fi intrerupta in vederea efectuarii unor lucrari de reparatii in comuna Ciortesti. Astfel de lucrari se desfasoara si la reteaua electrica de joasa tensiune, in localitatea Cârjoaia, comuna Cotnari.

Mai mult, in scopul efectuarii unor lucrari în instalatiile electrice va fi întrerupta alimentarea cu energie electrica in intervalul 24.07 – 27.07.2017 intre orele 09:00-17:00 in vederea efectuarii unor lucrari de modernizare la reteaua electrica de joasa tensiune, in localitatea Butea.

Energia electrica va fi intrerupta si in data de 24.07.2017, intre orele 09:00-17:00, pentru efectuarea unor lucrari importante de reparatii in localitatile Negresti, Bogdanesti si Scoposeni din comuna Horlesti, precum si in localitatea Vorovesti din comuna Miroslava, dar si in localitatile Cucuteni si Letcani din comuna Letcani.

 

 

Sursa: BZI

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Au uitat sa treaca pe schema o activitate importanta

URMĂTORUL ARTICOL

Bani pentru firmele care angajeaza elevi si studenti pe perioada vacantei

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in