ULTIMĂ ORĂ:

Seara magica! Steaua s-a calificat in optimi dupa un meci formidabil jucat pe National Arena! Steaua – Ajax Amsterdam, 2-0 (4-2 la penalty-uri). Vezi rezumat video complet

Seara magica! Steaua s-a calificat in optimi dupa un meci formidabil jucat pe National Arena! Steaua – Ajax Amsterdam, 2-0 (4-2 la penalty-uri). Vezi rezumat video complet
Citit : 8 views Comentariu
STEAUA: Tatarusanu – Rapa, Chiriches, Gardos, Latovlevici – Tatu, Prepelita, Tanase – Popa, Rusescu, Chipciu
Rezerve: Stanca, Szukala, Filip, Parvulescu, Costea, Nikolic, Rocha
AJAX: Vermeer – van Rhijn, alderweireld, Moisander, Blind – Eriksen, Poulsen, de Jong – Sighthorsson, Cuenca, Fischer
Rezerve: Cillessen, Veltman, Dijks, Schone, Serero, Boerrigter, Lukoki
Penaltyuri:
GOL Eriksen
GOL Rusescu
RATEAZA Schone
GOL Nikolici
GOL De Jong
GOL Filip
RATEAZA Moisander
GOL Latovlevici
STEAUA SE CALIFICA LA PENALTYURI
Fazele meciului:
FINAL Se trece la 11 metri
Min 117: Sut Serero, pe langa poarta! Ce ocazie pentru Ajax!!
Min 115: Ambele echipe sunt intinse pe teren, nu se mai respecta posturile prea mult. Stelistii alearga incredibil!
Min 110: Ocazie Eriksen din corner, peste poarta!!
Min 106: Incepe a doua repriza de prelungiri!
PAUZA
Min 102: Ajax forteaza de cateva minute iar stelistii au probleme in defensiva.
Min 95: Nikolic ajunge cu minea pana pe linia careului insa trage in blocaj!
Min 92: Latovlevici salveaza o minge in 6 metri! Interventie excelenta!!
Min 91: A inceput prima repriza de prelungiri
FINALUL celor 90 de minute! Steaua intra in prelungiri cu Ajax, dupa ce a egalat scorul in cele doua manse!
Min 90: Se arata 3 minute de prelungiri
Min 89: Ajax preseaza, Fischer ne da emotii in careu insa Gardos respinge pana la urma.
Min 83: BARA AJAX!!!!!!! Meci incredibil pe Arena Nationala!!! Tatarusanu scoate fabulos de pe linia portii la faza urmatoare!!!
Min 81: De Boer face ultima schimbare:
> >  Serero
< <  Fischer
Min 80: Face si Reghecampf ultima schimbare:
> >  Parvulescu
< <  Tatu
Min 80: Adi Popa intra in careu pe dreapta si centreaza in fata portii, scot olandezii in ultima clipa!
Min 77: GOOOOOOOOOOOOOL STEAUA!!!!!!! Chiriches trimite IN VINCLU din marginea careului!!!!!!!!!!!
Min 73: … Filip
Min 71: De Boer nu mai rezista presiunii pusa de Steaua si face 2 schimbari deodata:
> >  Boerrigter, Schone
< <  Cuenca, Sighthorson
Min 70: SUT al lui Chiriches de la 30 de metri, putin pe langat!!
Min 65: Schimbare la Steaua, Tanase nu mai poate.
> >  Nikolici
< <  Tanase
Min 60: BARA a lui Adi Popa dupa un sut fantastic de la 16 metri!!!
Min 58: SUT periculos al lui Fischer, de la 30 de metri, putin pe langa.
Min 55: OCAZIE STEAUA!!! Tanase trage de la 30 de metri, putin pe langa poarta! STEAUA O DOMINA DE 10 MINUTE PE AJAX!!!
Min 53: Rapa intervine din spate in careu insa arbitrul nu da penalty! Interventie riscanta a lui Rapa!!!
Min 49: Steaua incepe in pressing si obtine un corner insa Vermeer prinde cu siguranta.
Min 46: A reinceput meciul. Reghe a facut o schimbare:
> >  Filip
< <  Prepelita
PAUZA
Min 44: FAZA GENIALA pe final de repriza! Ajax cere corner si il obtine dupa protestele jucatorilor, insa centralul nu mai lasa lovitura de colt sa se execute :)))))
Min 43: Ajax preseaza si incearca sa inscrie pe finalul reprize, Steaua se apara aglomerat!
Min 39: Chiriches a dat o pasa geniala de gol la reusita lui Latovlevici!
Min 38: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL STEAUA!!!!!!!!! Inscrie Latovlevici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Min 34: OCAZIE STEAUA! Steaua are o lovitura libera indirecta din 6 metri, dupa o greseala a olandezilor! Rusescu trage in blocaj din pacate!
Min 28: Stelistii fac cu greu fata pressingului sustinut al olandezilor. Sighthorsson este surprins in offside.
Min 23: Meciul s-a mai domolit, olandezii ataca pozitional, stelistii incearca dar nu reusesc. Atacurile Stelei sunt pe stanga in 80% din cazuri.
Min 17: Latovlevici este facut praf de Cuenca insa Chipciu dubleaza excelent si blocheaza centrarea in ultima clipa.
Min 12: OCAZIE IMENSA pentru Ajax! Olandezii rateaza din 6 metri fabulos, Chiriches scoate din plonjon!
Min 7: Gardos vede … pentru un fault din spate.
Min 6: Eriksen trage putin peste poarta din lovitura libera.
Min 5: Prepelita a intrat greu in joc, e nevoit sa faca un fault din spate la mijlocul terenului dar arbitrul il iarta de un galben evident.
Min 3: Steaua este in atac de la inceputul meciului si pune presiune pe careul olandezilor.
Min 1: A inceput meciul, Steaua joaca cu Fundatia Nesu pe piept.
Steliştii au luptat extraordinar cu Ajax şi s-au calificat în optimi la penalty-uri, 4-2. După execuţia de aur a lui Latovlevici de la loviturile de pedeapsă, steliştii s-au dezlănţuit. 

Steliştii au luptat extraordinar cu Ajax şi s-au calificat în optimi la penalty-uri, 4-2. După execuţia de aur a lui Latovlevici de la loviturile de pedeapsă, steliştii s-au dezlănţuit. 

STEAUA: Tatarusanu – Rapa, Chiriches, Gardos, Latovlevici – Tatu, Prepelita, Tanase – Popa, Rusescu, ChipciuRezerve: Stanca, Szukala, Filip, Parvulescu, Costea, Nikolic, Rocha

AJAX: Vermeer – van Rhijn, alderweireld, Moisander, Blind – Eriksen, Poulsen, de Jong – Sighthorsson, Cuenca, FischerRezerve: Cillessen, Veltman, Dijks, Schone, Serero, Boerrigter, Lukoki
Penaltyuri:
GOL Eriksen
GOL Rusescu
RATEAZA Schone
GOL Nikolici
GOL De Jong
GOL Filip
RATEAZA Moisander
GOL Latovlevici
STEAUA SE CALIFICA LA PENALTYURI

{source}
<div style=”width:400px;”><object width=”420″ height=”300″><param name=”movie” value=”http://www.sport.ro/video/ge/vid/NjQ0NzM=”></param><param name=”allowScriptAccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.sport.ro/video/ge/vid/NjQ0NzM=” allowscriptaccess=”always” type=”application/x-shockwave-flash” width=”400″ height=”300″></embed></object></div><br /><a href=”http://www.sport.ro/” title=”www.sport.ro”>www.Sport.ro</a></div>
{/source}

Fazele meciului:
FINAL
Se trece la 11 metri
Min 117: Sut Serero, pe langa poarta! Ce ocazie pentru Ajax!!Min 115: Ambele echipe sunt intinse pe teren, nu se mai respecta posturile prea mult. Stelistii alearga incredibil!Min 110: Ocazie Eriksen din corner, peste poarta!!Min 106: Incepe a doua repriza de prelungiri!

PAUZAMin 102: Ajax forteaza de cateva minute iar stelistii au probleme in defensiva.Min 95: Nikolic ajunge cu minea pana pe linia careului insa trage in blocaj!Min 92: Latovlevici salveaza o minge in 6 metri! Interventie excelenta!!Min 91: A inceput prima repriza de prelungiriFINALUL celor 90 de minute! Steaua intra in prelungiri cu Ajax, dupa ce a egalat scorul in cele doua manse!Min 90: Se arata 3 minute de prelungiriMin 89: Ajax preseaza, Fischer ne da emotii in careu insa Gardos respinge pana la urma.Min 83: BARA AJAX!!!!!!! Meci incredibil pe Arena Nationala!!! Tatarusanu scoate fabulos de pe linia portii la faza urmatoare!!!Min 81: De Boer face ultima schimbare: > >  Serero < <  FischerMin 80: Face si Reghecampf ultima schimbare: > >  Parvulescu < <  TatuMin 80: Adi Popa intra in careu pe dreapta si centreaza in fata portii, scot olandezii in ultima clipa!Min 77: GOOOOOOOOOOOOOL STEAUA!!!!!!! Chiriches trimite IN VINCLU din marginea careului!!!!!!!!!!!
Min 73: … FilipMin 71: De Boer nu mai rezista presiunii pusa de Steaua si face 2 schimbari deodata: > >  Boerrigter, Schone < <  Cuenca, SighthorsonMin 70: SUT al lui Chiriches de la 30 de metri, putin pe langat!!Min 65: Schimbare la Steaua, Tanase nu mai poate. > >  Nikolici < <  TanaseMin 60: BARA a lui Adi Popa dupa un sut fantastic de la 16 metri!!!
Min 58: SUT periculos al lui Fischer, de la 30 de metri, putin pe langa.Min 55: OCAZIE STEAUA!!! Tanase trage de la 30 de metri, putin pe langa poarta! STEAUA O DOMINA DE 10 MINUTE PE AJAX!!!Min 53: Rapa intervine din spate in careu insa arbitrul nu da penalty! Interventie riscanta a lui Rapa!!!Min 49: Steaua incepe in pressing si obtine un corner insa Vermeer prinde cu siguranta.Min 46: A reinceput meciul. Reghe a facut o schimbare: > >  Filip < <  PrepelitaPAUZAMin 44: FAZA GENIALA pe final de repriza! Ajax cere corner si il obtine dupa protestele jucatorilor, insa centralul nu mai lasa lovitura de colt sa se execute :)))))Min 43: Ajax preseaza si incearca sa inscrie pe finalul reprize, Steaua se apara aglomerat!Min 39: Chiriches a dat o pasa geniala de gol la reusita lui Latovlevici!Min 38: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL STEAUA!!!!!!!!! Inscrie Latovlevici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Min 34: OCAZIE STEAUA! Steaua are o lovitura libera indirecta din 6 metri, dupa o greseala a olandezilor! Rusescu trage in blocaj din pacate!Min 28: Stelistii fac cu greu fata pressingului sustinut al olandezilor. Sighthorsson este surprins in offside.
Min 23: Meciul s-a mai domolit, olandezii ataca pozitional, stelistii incearca dar nu reusesc. Atacurile Stelei sunt pe stanga in 80% din cazuri.Min 17: Latovlevici este facut praf de Cuenca insa Chipciu dubleaza excelent si blocheaza centrarea in ultima clipa.Min 12: OCAZIE IMENSA pentru Ajax! Olandezii rateaza din 6 metri fabulos, Chiriches scoate din plonjon!Min 7: Gardos vede … pentru un fault din spate.
Min 6: Eriksen trage putin peste poarta din lovitura libera.Min 5: Prepelita a intrat greu in joc, e nevoit sa faca un fault din spate la mijlocul terenului dar arbitrul il iarta de un galben evident.Min 3: Steaua este in atac de la inceputul meciului si pune presiune pe careul olandezilor.Min 1: A inceput meciul, Steaua joaca cu Fundatia Nesu pe piept.