Seara spectacolului basarabean „Cerere in casatorie”, miercuri 7 mai. Vezi pretul unui bilet

 

 

 

Seara spectacolului basarabean „Cerere in casatorie”

 

 

Data și ora: Miercuri, 7 mai 2014, ora 19.00

Locația: Casa de Cultura a Studenților Iași 

Preț bilet: 10 Lei

 

Organizatori: Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor (ATRAG Iași) în colaborare cu Consiliul Judetean Iași și sustinută de către Consulatul General al Republicii Moldovala Ia Iași

Scopul acestui eveniment este de a promova cultura şi talentele basarabene în rândul ieşenilor.

 

Spectacolul „Cerere în căsătorie” are la bază două dintre piesele marelui dramaturg rus Anton P. Cehov: „Ursul” şi „Cerere în căsătorie”. Regizorul Sandu Grecu a structurat această lucrare scenică de o asemenea manieră încât cele două piese formează un tot întreg, converg spre aceeaşi idee artistică, se completează şi se îmbogăţesc reciproc.

 

Piesa este un studiu dramatic despre oamenii singuri care nu şi-au găsit jumătatea, oameni care sunt confuzi, care nu-şi mai găsesc locul şi echilibrul. Singura lor dorinţă este de a-şi trăi viaţa alături de cineva, de a se implica serios emoţional într-o relaţie. Dar piedica în calea fericirii lor este însăşi natura lor, felul lor de-a fi. Pentru harnica Natalia Stepanovna şi pretendentul său Lomov, cel care se află deja la vârsta critică, este dificil să-şi ţină în frâu temperamentul impulsiv şi agitat. În loc ca legătura dintre ei să se dezvolte într-o dragoste armonioasă, între cei doi creşte o tensiune care culminează cu un adevărat scandal datorită faptului că ei sunt mereu pe poziţii contradictorii, iar atunci când vor să-şi demonstreze dragostea, pe care o au unul faţă de altul o fac printr-o triadă de insulte.

 

Pentru bilete și rezervări contactați-ne la următoarele numere de telefon: 0753939881 și 0754363793.

Mai multe detalii pe www.atrag.ro sau https://www.facebook.com/events/267346206770774/.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Seminar International de Jurnalism organizat de TVR Iasi in luna mai 2014. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Spectacol cu trupa Idiot la Cafeneaua Maideyi, miercuri 7 mai 2014

Ultimele știri de la Eveniment