Senior Software exporta inteligenta romaneasca

Una dintre cele mai inovatoare companii româneşti din piața sistemelor software de management al afacerilor, Senior Software, a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de peste 15 milioane de lei, aproape dublu faţă de anul anterior.

Tot anul trecut firma a reuşit să îşi extindă echipa la peste 80 de specialişti, să realizeze prima implementare a soluției ERP în Ungaria dar şi deschiderea unui nou punct de lucru la Cluj Napoca.

„De peste 11 ani investim constant în produse, în relația cu clienții, în extinderea prezenței naționale și internaționale, în organizarea internă și în echipă. Senior Software a devenit astfel un brand care reprezintă garanția calității produselor și a serviciilor oferite”, a declarat dl Daniel Toma, Director General Senior Software.

Compania este exportator de inteligenţă românească, prin lansarea celei mai noi versiuni a sistemului SeniorERP în limba maghiară și implementarea ei la primul client din Ungaria. Acesta se adaugă celor existenţi din Italia, Marea Britanie sau Bulgaria

În acelaşi timp, Senior Software a extins suita SCM cu soluțiile TMS – pentru optimizarea rutelor de transport și LVS – dedicată companiilor cu activități logistice complexe, de la Mantis Informatics – lider în domeniul furnizării de sisteme informatice și consultanță pentru logistică din sud-estul Europei.
Printre noii clienţi se numără YLI, importator și distribuitor de sisteme și subansamble pentru control acces și securitate, cu sedii în Cluj-Napoca și Budapesta, Sano Vita, unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de produse vegetariene, Coriolan Distributie, important distribuitor de produse cosmetice și detergenți, şi Bico Industries, producător de polistiren expandat, colțare, dibluri pentru polistiren și plasă de armare.

„Ca urmare a prezentărilor făcute de către principalii furnizori de software de pe piață am constatat că soluțiile Senior Software acoperă necesitățile și cerințele societății. Funcționalitatea acestora este remarcabilă, dat fiind timpul relativ scurt avut la dispoziție pentru implementare, dovadă a faptului că echipa și-a atins obiectivele și a reușit să se facă înțeleasă de toate compartimentele funcționale ale SC Bico Industries SRL. Abordarea Senior Software a fost una onestă, iar la bugetul alocat a oferit maximul de elemente (module și aplicații) înglobate în produsul final”, a afirmat dl Cătălin Țîrlea, Director Executiv Bico Industries.

Pentru acest an, compania intenţionează să îşi extindă echipa din cele trei filiale, Bucureşti, Constanţa şi Cluj Napoca. „Acordăm libertate de acțiune si sprijin persoanelor care au inițiativă și doresc să-și pună în practică ideile proprii și experiența dobândită. Senior Software a devenit un brand care reprezintă garanția calității produselor și a serviciilor oferite, ceea ce ne obligă să creștem standardele de calitate de la an la an, în paralel cu gestionarea dezvoltării companiei. Acest lucru este o provocare personală și, în același timp, o trăsătură definitorie a culturii noastre organizaționale”, a explicat dl Daniel Toma.

Compania dezvoltă și implementează sisteme informatice de ultimă generație, specializate pe verticale de piață: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCPM, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM, care susțin afaceri de peste 1 miliard de euro.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

S-a numit noul manager la Maternitatea Cuza Voda din Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Simulare Bacalaureat! Vezi aici cati elevi din Iasi au sustinut prima proba

Ultimele știri de la Comunicate de presa