Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros

 

 

 

„Am jucat foarte rapid, foarte agresiv. A fost o zi perfectă pentru mine. Am încercat să deschid unghiurile, să joc mingea foarte rapid şi să stau aproape de linia de fund. Mă simt bine, îmi simt bine jocul şi sunt pregătită pentru următorul meci”, a declarat Simona Halep (4 WTA), citată de site-ul oficial al competiţiei pariziene, după victoria din sferturi, 6-2, 6-2 cu rusoaica Svetlana Kuzneţova.

 

 

„Am jucat bine şi m-am ţinut de planul de joc. A fost un meci bun şi sunt foarte fericită că voi juca în semifinale la Paris”, a adăugat Simona, a patra favorită a turneului, dar principalul cap de serie rămas în cursă.

 

Kuzneţova, câştigătoarea Openului Franţei în 2009, a afirmat că Halep „joacă un tenis foarte inteligent. Nu încearcă să fie mai puternică decât tine, dar se foloseşte foarte bine de viteză”, precizând că nu e treaba ei să spună dacă Simona poate câştiga turneul.

 

Simona Halep va juca în semifinale cu Andrea Petkovic (Germania/N. 28), aflată şi ea la prima semifinală de Grand Slam.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Caz socant petrecut lasi! Un cetatean italian de 52 ani s-a impuscat in cap in plina strada, de fata cu iubita lui romanca

URMĂTORUL ARTICOL

Romania – Algeria 1-2! Romania a pierdut in fata Algeriei in partida amicala disputata la Geneva. Rezumatul meciului

Ultimele știri de la Sport