Singura ambulanta a Spitalului Judetean Galati a luat foc din cauza suprasolicitarii motorului pe timp de iarna

 

 

 

În momentul în care a luat foc, ambulanţa era parcată, cu motorul pornit. Pentru stingerea flăcărilor a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Nimeni nu a fost rănit, potrivit România TV.

 

 

„Această ambulanţă asigură transferul şi consultul pacienţilor. Ne bucurăm că nu s-a întâmplat în oraş, la vreun caz. Se pare că este vorba despre un scurt-circuit, dar nu la baterie, că aceasta este intactă, ci la motor. Vom face o anchetă să vedem de la ce a pornit incendiul”, a declarat responsabilul cu situaţiile de urgenţă din cadrul Spitalului Judeţean Galaţi.

 

Din fericire, ambulanţa are asigurare CASCO. Dar, până când vor fi rezolvate problemele juridice cu firma de asigurări, Spitalul Judeţean va fi nevoit să apeleze la Serviciul Judeţean de Ambulanţă pentru rezolvarea cazurilor medicale la care era folosită autospeciala.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Prelegerile Ateneului Tatarasi – „Cultura si politica in Romania secolului XX”- joi 30 ianuarie 2014. Intrarea este libera

URMĂTORUL ARTICOL

Scoala din localitatea bacauana Bratila, comuna Helegiu, a ars complet intr-un incendiu in cursul noptii de miercuri spre joi (29/30 ianuarie 2014)

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in