Situatie ciudata in invatamantul iesean! Mai multe sali ale Grupul Scolar „Radu Cernatescu” din Iasi vor fi scoase la licitatie

 

 

 

Grupul Scolar „Radu Cernatescu”, de pe strada Socola, a trecut deja in subordinea Liceului Tehnologic „Petru Poni”, in urma reorganizarii ramanand mai multe sali de clasa neocupate.

Nu mai putin de noua sali de cursuri, in care pana de curand studiau elevii, au fost scoase la licitatie, anuntul fiind postat pe site-ul municipalitatii iesene. Liceul Tehnologic Petru Poni Iasi, situat în Bd. Socola, nr. 110, organizeaza o licitatie deschisa cu strigare, în vederea închirierii a 9 sali de clasa, situate în corpul B din Bd. Socola nr. 61A, în suprafata de 559 mp, pentru activitate didactica. Licitatia va avea loc la sediul scolii, corp A, situat în Bd. Socola nr. 110, în data de 12 martie 2013, la ora 12.00″, se arata in anuntul de licitatie. „Sunt sali de la etajul doi al corpului B, pe care nu le mai folosim, dar care, prin inchiriere, ne pot aduce un venit suplimentar. Am notificat si municipalitatea, pentru ca asa ne obliga legea. Deocamdata, doua persoane s-au aratat interesate de licitatie, achizitionand caietele de sarcini”, a precizat Maria Darie, reprezentanta Liceului Tehnologic Petru Poni. 

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie soferi! Soseaua de centrura a Iasului este nesigura din cauza hotilor. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Panica printre iesenii de toate varstele! Cainii maidanezi au ajuns sa faca legea in Copou

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in