politia

Situatie cutremuratoare in localitatea ieseana Horlesti! In timp ce mama era la servici, doi frati intretineau relatii sexuale. Tanarul de 19 ani si sora sa de 12 intretineau relatii de un an de zile

 

 

 

O femeie din localitatea Horleşti, care îşi creştea singură cei doi copii, de când soţul i-a murit, a descoperit cum fiul ei, un tânăr de 19 ani, întreţinea de peste un an de zile relaţii sexuale cu propria sa soră, o minoră de doar 12 ani, potrivit Bzi.

 

Imediat ce a aflat, mama a vrut să păstreze secretul, dar o asistentă socială din localitate a aflat şi l-a dat pe mâna poliţiei. Astfel, băiatul a fost reţinut pentru 24 de ore în cursul serii de duminică, fiind acuzat de act sexual cu un minor.

 

Inedit este faptul că adolescentul nu înţelege gravitatea faptelor sale, iar atunci când poliţiştii l-au arestat el se afla la calculator şi asculta muzică. Copila spune că nu a fost ameninţată în niciun fel, însă poliţia crede că din cauza vârstei nu a conştientizat că întreţinerea de relaţii sexuale cu propriu frate este un lucru nou.

 

Legătura celor doi nu ar fi fost descoperită dacă o mătuşă nu i-ar fi surprins în timpul actului sexual. Fata este în prezent consiliată de psihologi, în timp ce băiatul se află în închisoare.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie ieseni! Dupa Paste mai multe santiere vor aparea in oras. Vezi zonele vizate

URMĂTORUL ARTICOL

Astazi, 8 aprilie, va fi ales noul presedinte al Academiei Romane. Printre candidati se numara si un celebru iesean

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in