Situatie dramatica pentru iesenii administrati de Termo-Service! Vezi detalii

 

 

 

Situatia devine tot mai dramatica in cazul iesenilor administrati de Termo-Service, care au de suferit din cauza lipsei apei curente in apartamente. Scarile in care exista macar un datornic la intretinere au fost luate in vizor de conducerea firmei municipalitatii, care a cerut de la ApaVital debransarea mai multor blocuri. Iesenii acuza faptul ca s-a ajuns in situatia in care nici macar nu se mai respecta procedurile legale atunci cand vine vorba de debransarea de la utilitati. 

 

 

„La toate scarile din blocul B5-3 de pe strada O. Teodoreanu, s-a pus notificare de atentionare ca se intrerupe apa in termen de cinci zile lucratoare pe motiv de neplata, dar am fost debransati doar dupa trei zile. Va dati seama ca ne-au luat pe nepregatite, nimeni nu si-a facut rezerve de apa si nici bani nu au fost stransi pentru plata. Eu sunt cu plata la zi, asa cum sunt si majoritatea vecinilor, dar se intampla pentru a doua oara intr-o luna si jumatate sa ramanem fara apa. Este o bataie de joc a Termo-Service, un abuz care se face la adresa noastra”, spune  Vasile Roibu, un iesean ce locuieste pe Aleea O. Teodoreanu.

 

Alti locatari administrati de Termo-Serrvice sustin ca au fost amenintati cu sistarea apei reci, cu toate ca sunt cu facturile curente la zi, insa nu au platit penalitatile. In momentul de fata, populatia Iasului are de achitat peste 10.000.000 milioane de lei catre ApaVital, jumatate din suma reprezentand penalitatile. 

 

In cazul in care un locatar plateste factura pentru apa consumata, Termo-Service nu directioneaza neaparat acesti bani catre ApaVital. „Mentionam ca diferentele dintre restantele de pe lista de plata si cele inregistrate la ApaVital reprezinta datorii acumulate catre ceilalti furnizori de servicii: energie electrica, energie termica, administrare etc.”, au precizat reprezentantii Termo-Service SA.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Socant! Un nou scandal in cadrul programului „Cornul si laptele”. Mai multi copii din Iasi urmau sa consume lapte alterat

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie soferi! In zona Tribunalului Iasi se ridica masinile parcate neregulamentar

Ultimele știri de la Actualitate