Situatie extrema la Grupul Scolar „Stefan Procopiu” din municipiul Vaslui! Un elev a fost batut cu pumnii, picioarele si cu un grilaj de calorifer de doi tineri

 

 

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de asistenta medicală de la cabinetul şcolar al liceului, care a solicitat o ambulanţă pentru elevul bătut.

 

 

„În timpul pauzei, mai mulţi tineri au intrat în clasă, doi dintre ei lovindu-l pe elevul în vârstă de 16 ani cu pumnii, cu picioarele şi cu un grilaj de tablă de la un calorifer din sala de curs. După ce asistenta medicală a solicitat o ambulanţă pentru elev, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipale Vaslui. Tinerii care intraseră în clasă nu au mai fost găsiţi în incinta unităţii şcolare, însă ei au fost identificaţi ulterior. Atât tinerii care l-au lovit pe elev, cât şi cei care îi însoţeau pe cei doi, urmează să fie audiaţi de poliţişti”, a declarat oficialul al IPJ Vaslui.

 

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Potrivit Agerpres, unitatea de învăţământ la care s-a produs incidentul este dotată cu camere de supraveghere, acestea fiind amplasate pe holurile liceului.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Accident grav in Galati produs miercuri seara (4.06.2014)! O femeie a murit, iar un barbat a fost ranit grav in urma unui accident rutier provocat de o caruta pe drumul judetean 242 E din judetul Galati

URMĂTORUL ARTICOL

Inconstienta la volan! Un barbat din Ruginoasa, Iasi, cu permisul suspendat din 2008 a provocat un grav accident

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in