Situatie revoltatoare! Iata cum sunt umuliti iesenii care locuiesc in blocurile turn din Iasi

 

 

 

Locatarii din cateva zeci de blocuri traiesc o adevarata tortura de cateva decenii.

Calvarul prin care trec de fiecare data cand isi cumpara o piesa de mobilier, electrocasnice sau atunci cand isi duc sau aduc copiii de la scoala pare sa nu aiba deocamdata nicio rezolvare. La o prima aproximare, se pare ca in Iasi exista circa 20-30 de asemenea imobile.

 

Blocurile turn sunt proiectate de arhitecti sa aiba lifturi. Aceasta regula nu este de fiecare data respectata. Lifturile pentru zeci de blocuri din Iasi au disparut, chiar in perioada in care primii locatari isi primeau cheile de la apartamente. Problemele aparute in primii ani dupa revolutie nu au fost rezolvate nici pana astazi.

„Cred ca in Iasi sunt cateva zeci de asemenea blocuri. Sunt si in CUG, si in Nicolina, cred ca si in Pacurari. In Alexandru – Dacia sunt mai peste tot. Avem exemple cat incape, cum ar fi blocurile DA4, 252, 360, H1T1. Locatarii au primit apartamentele inainte sa fie montate lifturile. La unele blocuri, erau montate doar motoarele. Se auzea ca o parte din lifturi ajunsesera la Iasi, dar in nebunia din anii ’90 s-au pierdut, au fost facute pierdute, le-au luat extraterestrii. Nu se mai stie ce s-a intamplat. Acum costurile de instalare in regim propriu sunt destul de mari”, a declarat Gabriel Avadanii, reprezentantul firmei Tehnolift.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Situatie incredibila la Aeroportul Iasi! Mai multe zboruri au fost anulate fara nici o explicatie. Vezi ce zboruri au fost anulate

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie soferi! Soseaua de centrura a Iasului este nesigura din cauza hotilor. Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate