Situatie revoltatoare la o scoala din Vaslui! O fetita a fost batuta fara mila de invatator in timpul orei. Vezi detalii

 

 

 

Fetiţa din Vaslui este crescută de la vârsta de 2 ani de unchiul şi mătuşa sa, pentru că mama ei este plecată la muncă în străinătate, informează România TV. Eleva a venit de la şcoală foarte speriată, dar nu a povestit nimic.

 

 

În timp ce o pieptăna, mătuşa sa a observat că avea urechile rupte, la propriu. Copila a povestit apoi că învăţătorul a bătut-o în timpul orei pentru că nu a ştiut să răspundă la nişte întrebări. Nu este pentru prima dată când învăţătorul aplică astfel de „corecţii”.

Fetiţa a fost dusă la medicul legist, iar mătuşa şi unchiul său au depus o plângere la poliţie. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui au demarat o anchetă la şcoală, iar învăţătorul este cercetat pentru comportament abuziv. Pentru „corecţia” aplicată învăţătorul riscă până la 6 ani de închisoare.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Incredibil! Extractele de alge ar putea fi solutia pentru o dieta sanatoasa

URMĂTORUL ARTICOL

Schimbari la conducerea Consiliului Judetean Iasi! Alin Aivanoaiei este noul vicepresedinte al CJ dupa ce s-a hotarat demiterea lui Victor Chirila

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in