Socant! Avocatul Teofil Drugarin din Baroul Bucuresti ameninta ca isi da foc. Barbatul vrea sa recurga la acest gest extrem dupa ce procurorul Bucurica Radu, cu care are conflicte vechi, i-a retinut fiul si i-a facut avansuri fiicei sale

 

 

 

Teofil Drugărin spune că a făcut numeroase plângeri împotriva magistratului, dar că nu a primit niciun răspuns. Ajuns la capătul răbdării, avocatul a vorbit în exclusivitate la România TV despre drama pe care o trăieşte şi pentru care îl consideră responsabil pe procurorul Bucurică Radu.

 

„Din războiul dintre noi doi, profesional vorbind, a găsit de cuviinţă să facă dosar penal fiului meu, pe care l-a arestat. A zis că nu este suficient şi a zis să se răzbune, să întreţină raporturi cu fiica mea, este o înregistrare, îi propune să meargă undeva, e o vrăjeală, apoi după ce a băut i-a zis că are ochii frumoşi, şi că „vreau să te f puncte puncte”. Am făcut plângeri şi de aia sunt în caz extrem, nu se ia nicio măsură. Sută la sută o să mă incendiez, e un gest extrem faţă de fată, îmi cer scuze şi faţă de colegii avocaţi. Supărarea mea e că procurorul care a atentat la fiica mea l-a arestat şi pe fiul meu numai cu făcături”, a povestit avocatul Teofil Drugărin.

 

Avocatul a postat pe reţelele de socializare o înregistrare a momentului în care susţine că fiica sa a fost hărţuită sexual de procurorul Bucurică Radu.

 

romaniatv.net

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Vezi prognoza meteo pe trei zile. De joi, 14 noiembrie, toamna isi va intra in drepturi

URMĂTORUL ARTICOL

Medicii rezidenti vor primi, pe intreaga perioada de rezidentiat, o bursa in valoare de 150 de euro

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in