ULTIMĂ ORĂ:

Socant! O femeie in varsta de 56 de ani din comuna vasluiana Poienesti a fost gasita decedata, sambata 25 ianuarie, pe un camp

Socant! O femeie in varsta de 56 de ani din comuna vasluiana Poienesti a fost gasita decedata, sambata 25 ianuarie, pe un camp
Citit : 9 views Comentariu

 

 

 

O femeie in varsta de 56 de ani din comuna vasluiana Poienesti a fost gasita decedata, sambata, pe un camp, relateaza Agerpres.

 

 

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, femeia a plecat vineri seara de la locuinta concubinului sau spre casa, avand de strabatut o portiune de aproximativ un kilometru in camp deschis.

 

„Femeia mergea pe o carare pe care localnicii din zona o folosesc, dar nu a reusit sa ajunga la domiciliu. Dimineata rudele sale au constatat ca ea nu a ajuns acasa, au cautat-o mai intai la locuinta concubinului, dupa care pe camp. 

 

Femeia a fost gasita decedata, acoperita de zapada. La fata locului a sosit si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui, care a constatat decesul”, a declarat, sambata, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.

 

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, in vederea efectuarii necropsiei si stabilirea cauzei decesului.