ambulanta

Socant! O fetita de patru ani din Vaslui a ajuns in coma la spital dupa ce ar fi fost infometata si batuta de parintii ei

 

 

 

O fetiţă de patru ani din Vaslui a ajuns în comă la spital, după ce ar fi fost înfometată şi bătută de părinţii ei. Copila arată ca un bebeluş de trei luni şi cântăreşte numai cinci kilograme, întrucât ar fi fost hrănită numai cu ceai, apă şi pâine, spun medicii. Poliţia şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Vaslui au deschis o anchetă în acest caz.

 

Pronosticul medicilor este rezervat: fetiţa este acum într-o stare stabilă, dar va urma o perioadă lungă de recuperare. Pe corpul ei, medicii au găsit numeroase echimoze, semn că a fost bătută. Mama fetiţei, care a părăsit-o în spital imediat după internare, susţine că şi-a hrănit copila şi că aceasta s-ar fi lovit după ce a căzut din pat. Este imposibil, spun medicii, atâta timp cât fetiţa nici măcar nu se poate mişca.

Asistentul social care se ocupă de familie din 2008 spune că, de câte ori a mers la domiciliu, niciodată nu a găsit fetiţa acasă.

După evaluarea medico-legală, autorităţile vor decide dacă părinţii, care au în total şase copii, vor fi sau nu decăzuţi din drepturi. Autorităţile judiciare au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Calin Popescu-Tariceanu, i-a cerut lui Crin Antonescu sa revina asupra deciziei de rupere a USL! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Remediu oriental pentru sanatate – miere cu scortisoara

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in