Socant! Un tanar a fost batut de trei controlori ai Regiei Autonome de Transport Bucuresti, pentru ca nu a vrut sa le arate abonamentul, dupa ce coborase din mijlocul de transport in comun. Incidentul s-a petrecut in statia Raul Colentina

 

 

 

Incidentul s-a întâmplat în staţia Râul Colentina. Ca într-un scenariu de film, după ce a coborât din troleibuz, tânărul s-a trezit înconjurat de cei trei controlori, care i-au cerut să le arate cardul de călătorie, potrivit România TV.

 

 

„M-au încolţit, cum fac ei de obicei. Asta este practica lor, încolţesc omul şi încep intimidarea, asta s-a întmplat. Am vrut să mă sustrag dintre ei, moment în care am fost lovit. După ce mi-au adresat şi injurii, am fost lovit în faţă de mai multe ori, de doi dintre aceştia”, a precizat tânărul bătut. 

 

A urmat apoi o urmărire ca în filme, sub privirile unor martori speriaţi. „Şi-au dat pumni. Tânărul a fugit, iar controlorii au fugit după el”, a spus un martor la incident.

 

Tânărul s-a ales cu ochiul vânăt şi o mână ruptă. „Vreau ca aceşti indivizi să nu mai lucreze la RATB, pentru ce mi-au făcut. Nu este normal ca un om să fiu agresat în plină stradă. Cu atât mai mult, cu cât sunt angajaţi ai statului”, a mai spus băiatul agresat. 

 

Între timp, cei de la RATB au demarat o anchetă, după ce controlorii au sesizat incidentul. Numai că povestea lor a sunat cu totul altfel. „La oprirea în staţie, călătorul a împins controlorul şi au căzut în staţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

 

Cei trei controlori ar putea rămâne fără locul de muncă.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Accident mortal in Bistrita! O femeie si-a pierdut viata, iar alte patru persoane au fost ranite, in urma unui accident produs duminica seara (16.02.2014) pe DN 15A, care leaga municipiul Bistrita de Mures

URMĂTORUL ARTICOL

Accident spectaculos pe bulevardul Aviatorilor din Bucuresti duminica seara (16.02.2014). Un Lamborghini a intrat intr-un stalp si a fost distrus in totalitate

Ultimele știri de la Actualitate