Spitalul Sf. Spiridon Iasi organizeaza pe 8 ianuarie 2014 concurs pentru director medical. Vezi detalii

 

 

 

Concursul pentru director medical al Spitalului Sf. Spiridon Iasi se organizeaza pentru a doua oara. Conducerea spitalului a fixat o noua data pentru concurs, dupa o incercare in urma careia nu s-a stabilit ocupantul oficial al functiei.

 

Pe 8 ianuarie 2014 a fost fixata ziua in care aspirantii la postul de director medical vor fi evaluati de o comisie complexa. Aceeasi comisie a amanat, in repetate randuri, evaluarea singurului candidat care si-a depus dosarul la concursul stabilit in data de 7 octombrie 2013. Din luna ianuarie, interimatul a fost asigurat de dr. Diana Cimpoesu, care a renuntat temporar la functia de sef UPU-SMURD. In luna mai, aceasta a prezentat conducerii spitalului decizia de a renunta la functia de director medical, revenind la vechea functie. Interimatul a fost preluat de medicul Gheorghe Balan, specialist gastroenterolog in cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi. Tot medicul Balan a fost singurul care si-a exprimat optiunea de a ocupa functia de director medical in mod oficial. Evaluarea in cadrul comisiei s-a amanat, iar zilele acestea s-a dispus republicarea concursului. Candidatii trebuie sa-si depuna dosarele pana pe data de 20 decembrie 2013. Acestia trebuie sa prezinte un proiect de management in care sa faca o analiza a unitatii sanitare, sa identifice probleme prioritare si sa propuna o rezolvare pentru una din probleme, la alegere. 

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Aproape 150 de ieseni au fost la un pas de moarte in teribilul accident dintre doua tramvaie scapate de sub control, pe una dintre cele mai abrupte pante din oras

URMĂTORUL ARTICOL

Spectacol la Maideyi – E.M.O. TV. Extreme MakeOver TV, miercuri 11 decembrie

Ultimele știri de la Actualitate