ULTIMĂ ORĂ:

Starea de sanatate a lui Gigi Becali s-a agravat, iar raportul medical precizeaza ca pacientul „necesita consult neurochirurgical”

Starea de sanatate a lui Gigi Becali s-a agravat, iar raportul medical precizeaza ca pacientul „necesita consult neurochirurgical”
Citit : 6 views Comentariu

 

 

 

După ce Gigi Becali a început să acuze agravarea problemelor de sănătate, un RMN a relevat o hernie de disc care îi provoca dureri mari de spate. Potrivit Raportului Medical din data de 10 ianuarie 2014, pacientul „necesită consult neurochirurgical”.

 

 

Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, Şef Sectie Neurochirurgie în cadrul Spitalului Sanador, a confirmat pentru România TV gravitatea bolii lui Gigi Becali şi faptul că acesta ar necesita o operaţie. Mai mult, Dr. Alexandru Vlad Ciurea a declarat că Gigi Becali „riscă să rămână paralizat”.

Raportul Medical cu numărul 478001 arată că George Becali are „hernie de disc circumferenţială C5-C6 ce comprimă cordonul medular, îngustează foramenele de conjugare, reduce grăsimea periradiculara şi comprimă rădăcinile C6 intraforamenal”.

 

Tribunalul Constanţa a admis cererea avocaţilor lui Gigi Becali ca solicitarea acestuia de întrerupere a pedepsei, pe motiv de boală, să fie judecată mai devreme. Potrivit România TV, termenul iniţial, de 29 ianuarie, a fost devansat cu 9 zile, cererea lui Gigi Becali urmând să fie judecată luni, 20 ianuarie.

 

În momentul în care Gigi Becali a început să acuze agravarea problemelor de sănătate el a făcut o cerere de întrerupere a pedepsei, la Tribunalul Constanţa. Această cerere trebuia să se judece pe data de 29 ianuarie, dar avocatul său a cerut urgentarea judecării ei, din cauza stării în care se află patronul Stelei. Solicitarea a fost admisă, astfel că ea se va judeca mâine, 20 ianuarie, la Tribunalul Constanţa.

 

În cazul în care Gigi Becali va avea câştig de cauză şi judecătorii vor decide că este mai bine să-l lase pe acesta să iasă din penitenciar pentru a-şi trata problemele de sănătate, atunci patronul Stelei poate să-şi aleagă spitalul şi medicii unde să se opereze. În caz contrar, dacă solicitarea îi va fi respinsă, Gigi Becali va rămâne la mâna celor de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), urmând să fie evaluat de medicii de Poarta Albă, care vor decide spitalul din reţeaua ANP unde poate fi operat. În cazul în care nu sunt mijloacele necesare pentru tratarea lui Gigi Becali, atunci acesta va fi transferat la un spital de stat.