Statistici negative pentru mai multe scoli din Iasi in ceea ce priveste promovarea la ultima simulare! Vezi cifrele dezastruoase

 

 

 

Regres pentru o serie de scoli gimnaziale, colegii nationale si tehnice din judetul si municipiul Iasi!

Daca in unitati din mediul rural, precum: Victoria, Poieni, Sodomeni, Madarjac, Ruginoasa, Slobozia Deal, Bosia, Bals, Razboieni, Costesti, Lespezi sau Scheia, abia cativa elevi de clasa a VIII-a au reusit sa obtina macar media 5 la ultima simulare a Evaluarii Nationale (EN), altele cu pretentii au avut un esec total la acest test. Printre acestea se afla si: Colegiul National de Arta Octav Bancila, scolile gimnaziale Veronica Micle, Ion Neculce, Oltilia Cazimir, Nicolae Iorga sau Colegiul Tehnic Ion Holban. 

Foarte putini candidati au obtinut note de promovare. In acest context, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi au prezentat rezultatele oficiale obtinute de elevi la simularea EN, la clasa a VIII-a. Practic, fata de simularea din noiembrie 2013, cand procentul de promovare a fost de 45.18 la suta, la cea recent incheiata, procentul de promovare a fost de 46.14 la suta. Pe discipline, la Romana au promovat examenul 67.6 la suta dintre participanti, comparativ cu 63.22 la suta cati au luat note de trecere in 2013, iar la Matematica au promovat 29.4 la suta dintre elevi, comparativ cu 31.74 la suta cati au luat examenul in 2013. 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata cate proprietati benefice au urzicile asupra organismului

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Iata ce le pregateste municipalitatea rau platnicilor!

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in