Steaua a ramas fara antrenor! Reghe a semnat un contract pe 2 ani cu Al-Hilal Saudi Football Club

 

 

 

Potrivit informatiilor sport.ro, antrenorul Stelei este asteptat luni sa semneze cu Al-Hilal. Discutia finala a avut loc, iar acum Reghe se va intalni si cu Becali pentru a stabili termenii despartirii de Steaua.

 

 

Al-Hilal a anuntat deja sosirea antrenorului roman.

 

Întîlnirea dintre Laurenţiu, Anamaria şi prinţul Sami Abu Khazir, venit să negocieze în numele celei mai bogate echipe din Asia a avut loc la Ballrom Militari, într-o locaţie ascunsă, departe de ochii presei. Reghe a semnat pe două sezoane, cu opţiune pentru încă unul, dar a plecat cu un gust amar: ratarea Cupei României.

 

Jocul cenuşiu al Stelei, lipsa de perspective pentru a face cu adevărat performanţe în Liga Campionilor, precum şi lipsa banilor pentru aducerea de jucători noi l-au făcut pe Reghe să se despartă de Steaua după doar două sezoane formidabile! Unul dintre cei mai de succes tehnicieni din istoria Stelei a fost convins de arabi să semneze după mai bine de o lună de negocieri.

 

 

Prinţul Sami Abu Khazir i-a promis lui Reghe că dacă nu se înţelege cu Gigi Becali, care vrea 1 milion de euro despăgubiri, clubul saudit va achita clauza de reziliere. Reghecampf mai avea 1 an de contract cu Steaua.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Veste soc pentru soferi! Politele RCA se vor scumpi cu aproximativ 15%

URMĂTORUL ARTICOL

Locuri de parcare speciale pentru femei! Autoritatile din Seul vor pune in aplicare aceasta idee inedita

Ultimele știri de la Sport