Studenta ucisa luni pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitala era din Harghita si avea 24 de ani. Szilvia Deak venise la Bucuresti pentru a face masterul

Szilvia Deak a fost ucisă, luni seara, pe trecerea de pietoni de un tânăr de 22 ani. Tânăra era din județul Harghita și venise în București pentru a face masterul la Facultatea de Drept.

 

Aceasta terminase facultatea la Universitatea Petru Maior din Târgu Mureș și la Universitatea Mediterranea „Jean Monnet” din Italia.

Viaţa ei a fost curmată însă mult prea devreme. Familia, prietenii şi toţi cei apropiaţi tinerei sunt şocaţi şi înmărmuriţi de durere. Aceştia au postat mai multe mesaje de condoleanţe pe pagina de Facebook a fetei: „Nu te voi uita niciodată..”, „Nu-mi vine să cred!sunt şocată:(„, „Nu se poate să nu mai fii printre noi!”, „:(( DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ IUBITA NOASTRĂ PRIETENĂ..”, „Să o ierte Dumnezeu pe fosta noastră dragă colegă”, „Ce ambiţioasă era Silvia, luptătoare şi plină de viaţă, era o fată exemplu :(((„, „DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ SUFLET NEVINOVAT….condoleanţe familiei greu încercate. Să vă dea putere cel de SUS să treceţi peste aceste clipe”, „Nu te vom uita……ai fost şi vei fi în inima familiei noastre….condoleanţe”

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Gigi Becali a fost transferat de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta

URMĂTORUL ARTICOL

O imagine din timpul furtunii care a lovit mai multe tari din Europa a ajuns viral pe paginile de Facebook ale utilizatorilor din Marea Britanie! Vezi motivul

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in