«Sunt celebru, scoate-ma de aici»: Cati bani a luat «Doamna Merisor» pentru chinurile din jungla

Elena Merişoreanu a dormit în aer liber, a băut cocktail-uri cu sânge şi maţe în jungla africană, la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV, însă efortul ei a meritat. Pentru cele 13 zile petrecute în junglă, ea a fost plătită regeşte.”Doamna Merişor” (66 de ani) le-a cerut fanilor să n-o mai voteze, ca să poată pleca spre România după 13 zile de chin la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Se pare însă că experienţa, pe care o descrie drept foarte interesantă, a fost şi extrem de bănoasă.Apropiaţii cântăreţei au dezvăluit, pentru Click!, că Merişoreanu s-ar fi ales cu o sumă uriaşă: 30.000 de euro. ”Ne-a şocat pe toţi când a băut sânge de vacă şi a mâncat plămâni de struţ şi măruntaie de peşte, însă a meritat. Noi ştim că ar fi luat cam 2.300 de euro pe zi, adică aproape 100 de euro pentru fiecare oră petrecută în Africa. Dacă mai punem la socoteală şi faptul că la un eveniment Merişoreanu ia în jur de 1.000 de euro, pentru un program, înseamnă că de aici s-a întors cu o sumă pe care ar fi câştigat-o din cântat abia în vreo 7 luni”, au povestit pentru Click! surse bine informate despre participarea Elenei Merişoreanu la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Cântăreaţa nu ar fi vrut să iasă din emisiune, însă durerile de la un picior i-au dat bătăi de cap. ”În viaţă trebuie să le încerci pe toate. Dacă nu era ploaie, nu plecam, dar mi-a fost frig şi am avut şi probleme la piciorul operat”, ne-a explicat Merişoreanu. De acasă, ”Meri” a fost urmărită cu sufletul la gură atât de colegi şi de admiratori, cât şi de cele două fete, Ella şi Raluca, şi nepoata Beatrice.”Fetele mele au avut mari emoţii, dar m-au încurajat, în special Raluca, fiica cea mică. Doar ea a ştiut de plecarea mea, acolo. Celorlalţi din familie le-am spus doar când am pus piciorul în avion”, a mărturisit Elena Merişoreanu, prima femeie care a părăsit tabăra de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici».Primele impresii ale cântăreţei de muzică populară, după ce a părăsit emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV au fost extrem de emoţionante. “Pentru mine este ziua cea mai fericită, eu am vrut să merg acasă. Eu mi-am rugat prietenii să nu mă mai voteze şi să plec acasă. Vreau să spun că această experienţă a fost cea mai frumoasă pentru mine pentru că am dormit afară, în aer liber, mi-am umplut plămânii de aer curat. În plus, am cunoscut oameni minunaţi. Nu mi-a fost frică nici de şerpi, nici de lighioane”, a povestit Elena Merişoreanu la Pro Tv, scrie click.ro

Colegele de breaslă ale Elenei Merișoreanu s-au crucit când au văzut ce curaj a avut cântăreața de 66 de ani, la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV.”Nici dacă-mi dădea cineva un milion de euro nu aș fi putut face așa ceva. Nu e pentru mine. Și chiar ne puneam întrebarea, eu și soțul meu, cine o să accepte dintre interpreții de muzică populară. Am rămas surprinși că Elena este acolo. Este clar o femeie tare și curajoasă!”, a declarat pentru Click!, în urmă cu două săptămâni, Ileana Ciuculete (64 de ani).

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Ce mai reclama romanii la Protecțta Consumatorului: masurati-mi sanii, «merg» in directii diferite

URMĂTORUL ARTICOL

Ingrijorator! Un medicament extrem de important a disparut din spitalele iesene

Ultimele știri de la Monden