„Sunt celebru, scoate-ma de aici!” Pacha Man nu a mai rezistat fara tigari si a parasit tabara din jungla

Vedetele din jungla au avut parte de noi provocari la reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de aici”. Dorian, Ruby, Morosanu si Elena Merisoreanu au fost votati de telespectatori si s-au confruntat cu proba „invarte sticla”.

Daca unii au reusit sa bea cocktailurile organice, facute din insecte sau maruntaie, altii au cedat si au pierdut astfel portii de mancare. Si, pentru ca in salbaticie nu poti sa ai totul la indemana, Pacha Man n-a mai rezistat fara tigari si a parasit tabara.

Seful taberei a fost de data aceasta Pacha Man. A incercat sa se impuna, iar acest lucru s-a lasat cu nemultumiri, comentarii si chiar discutii aprinse.
Chipurile tuturor s-au luminat cand au primit de mancare.

Pentru ca Luminita a stat nemancata, grupul a decis sa-i ofere ei cartoful primit. Dar cand sa se stabileasca meniul, s-au iscat iar neintelegeri.
S-a lasat noaptea, iar Mihai a primit o misiune secreta, ca sa isi recupereze cafeaua pe care a pierdut-o intr-o proba anterioara.
Dimineata, Dorian, Ruby, Morosanu si Irina Merisoreanu si-au facut curaj sa participe la provocarea junglei – invarte sticla – unde au fost trimisi de telespectatori.

A urmat apoi Comoara din cufar, unde au participat Andreea si Gina.
In timp ce fetele aduceau cufarul in tabara, Pacha Man a strigat „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. A decis sa plece, pentru ca nu mai rezista fara tigari.
In fiecare zi, cei de acasa decid prin SMS ori apel la 1264 cine participa la provocarea junglei, cine iese si cine ramane in competitie.

sursa: protv.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Sunt celebru, scoate-ma de aici! Se filmeaza in Africa? Cabral s-a dat singur de gol pe pagina de Facebook

URMĂTORUL ARTICOL

Proiectul national “Scoala mea pe Internet” Website-uri gratuite pentru gradinitele, scolile si liceele din Romania

Ultimele știri de la Monden