Surpriza! Cine o curteaza pe Simona Halep

De Ziua Naţională a României, Ciprian Marica, internaţionalul român care se numără printre puţinii jucători activi pe reţelele de socializare, a surprins cu un cadou oferit noului preşedinte al României, Klaus Iohannis, şi Simonei Halep, sportiva care în 2014 a reuşit să facă vizibilă pe hartă ţara pe care ambii o reprezintă: „Şi pentru că este aniversare, fac şi două cadouri – tricoul sacru al echipei naţionale – pentru două persoane care înseamnă enorm pentru toţi românii. Domnişoarei Halep i-am ales numărul 9 pentru că a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decât orice ambasador al statului. Bravo, Simona!”, şi-a justificat Marica alegerea în cazul Simonei Halep.

O săptămâna mai târziu, sportiva aflată pe locul trei în clasamentul WTA a primit cadoul de la Marica şi a ţinut să-i mulţumească atacantului de la Konyaspor pe aceeaşi reţea de socializare, îmbrăcând tricoul: „Mulţumesc, Ciprian Marica. Un gest deosebit”, a fost mesajul lui Halep pentru cel care în ultima perioadă trage din greu pentru a putea reveni pe terenul de fotbal. Acum, cei doi au în comun tricoul naţionalei, cu numărul 9 inscripţionat pe spate.

Fanii nu doar au dat like pozei, dar au şi avertizat-o pe Halep: „Cred că Ciprian Marica te cam place”, au spus aceştia.

Cei doi au continuat dialogul. Marica i-a răspuns Simonei Halep, lăsându-i pe fani şi mai tare în ceaţă: „Plăcerea a fost de partea mea, Simona”. Evident că, în scurt timp, comentariile s-au centrat în jurul replicilor schimbate între internaţionalul român şi sportivă: „Ce bine vă înţelegeţi voi”, a fost o remarcă a unui fan al lui Marica.

Sursa: prosport

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

EPOCA DE AUR. Expoziţie şi cinematecă

URMĂTORUL ARTICOL

Deputatul Tudor Ciuhodaru: Ne-au furat si votul

Ultimele știri de la Monden