ULTIMĂ ORĂ:

Surpriza de proportie in Europa League 2014! In finala din acest an va juca Benfica Lisabona si Sevilla. Vezi rezumatul semifinalelor

Surpriza de proportie in Europa League 2014! In finala din acest an va juca Benfica Lisabona si Sevilla. Vezi rezumatul semifinalelor
Citit : 13 views Comentariu

 

 

 

FINALA EUROPA LEAGUE se va desfăşura între Benfica Lisabona şi Sevilla.

 

 

Sevilla s-a calificat în finala EUROPA LEAGUE după ce a înscris golul calificării în ULTIMA FAZĂ a meciului, în minutul 94.

 

După ce câştigase cu 2-0 în meciul tur, Sevilla s-a văzut condusă la Valencia cu 3-0 în minutul 70. Ultima fază a meciului i-a adus însă calificarea, cu un gol miraculos al lui Mbia. Scor final Valencia-Sevilla: 3-1 (în tur: 0-2).

 

Juventus nu a reuşit, însă să întoarcă scorul din tur (1-2 la Benfica) şi A RATAT calificarea în finala care va avea loc tocmai pe ternul propriu, la Torino. Meciul a fost prelungit cu 8 minute, însă echipa italiană a fost neputincioasă.

 

Scor final Juventus-Benfica: 0-0 (în tur 1-2).

 

EUROPA LEAGUE, SEMIFINALE. În prima semifinală Juventus joacă acasă cu Benfica Lisabona, după ce în meciul tur a pierdut cu 2-1.

 

În minutul 89, scorul este 0-0, însă Benfica joacă în 10 oameni după eliminare lui Perez din minutul 66. Juventus a marcat un gol în min 81 prin Osvaldo, dar acesta a fost anulat pe motiv de offside.

 

EUROPA LEAGUE, SEMIFINALE. În al doilea meci din semifinalele EUROPA LEAGUE, îşi dipută prezenţa în finală Valencia şi Sevilla. După ce în tur scorul a fost de 2-0 pentru Sevilla, echipa din Valencia a reuşit să întoarcă rezultatul SPECTACULOS.

 

În minutul 70 era 3-0 pentru Valencia, prin golurile lui Feghouli (min 14), Jonas (min 26) şi Mathieu (70). Însă Sevilla a marcat golul calificării în chiar ultima fază a meciului, în minutul 94!