Targ de cadouri pentru Mama – eveniment inedit la Iulius Mall in acest weekend (1-2 martie 2014)

 

 

 

In acest week-end, Iulius Mall va fi gazda celui mai mare targ de cadouri pentru mamici. Ineditul manifestarii consta in faptul ca autorii darurilor sunt copii din cinci institutii de invatamant prescolar din Iasi, care vor utiliza sumele stranse in urma vanzarii pentru a finanta proiecte pentru gradinitele lor.

 

 

Targul de Cadouri pentru Mama va avea loc la etajul doi din Iulius Mall, sambata, 1 martie, intre orele 10:00 – 20:00, si duminica, 2 martie 2014, intre orele 10:00 – 18:00. Timp de o saptamana, prichindeii au confectionat, cu atentie si migala, martisoare, felicitari si diverse alte accesorii, cadouri prin care cei mici doresc sa le demonstreze mamicilor cat de mult le iubesc. Si-au anuntat participarea Gradinita PP 16, Gradinita PP 14, Gradinita PP 26, Gradinita PP 23 ?i Gradinita PP 24.

 

Pe langa scopul creativ, targul are, totodata, si un rol educativ, copiii ca?tigand bani din vanzarea cadourilor facute de ei, care vor finanta un proiect din gradinita lor. Astfel, persoanele care vor cumpara articolele realizate de prichindei vor contribui la achizitionarea de materiale didactice, la amenajarea de clase sau spatii de joaca, la cumpararea de ghivece cu flori sau la organizarea unei excursii, toate pentru cei mici.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Dublu eveniment la Galeria Dana, luni, 3 martie 2014! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Prognoza meteo pentru trei luni! Vezi cum va fi vremea de Paste si de 1 Mai

Ultimele știri de la Eveniment