Targul de Cariere in IT isi deschide portile la Palas Iasi pentru doua zile (22-23 octombrie 2013). Vezi detalii

Târgul de Cariere își deschide porțile azi la Palas, între orele 11.00 – 19.00, cu o ediție dedicată mediului IT.

 

Cea mai mare rețea de evenimente de carieră din țară, prin intermediul căreia, în 7 ani, peste 18.000 de tineri și-au găsit un loc de muncă, e prima opțiune a tinerilor profesioniști, după Internet, pentru căutarea unui job, conform IRES.

Ieșenii au la dispoziție două zile, astăzi și mâine, pentru a întâlni companiile angajatoare și pentru a-și depune CV-ul.  Un aspect important e faptul că acesta poate fi printat și de pe eJobs.ro, în format Smart CV, de către cei care au cont ori de cei care doresc să-și facă, iar astfel companiile angajatoare vor putea reține CV-ul în baza lor de date prin simpla scanare a codului de pe acesta, în timp ce candidații nu mai trebuie să vină la târg cu CV-ul copiat în mai multe exemplare.

24 companii de IT, naționale și multinaționale, participă la eveniment, unde sunt așteptați cel puțin 2000 de tineri cu sau fără experiență în IT. Unicredit Business Solutions, Firecredit, Host Europe Group, Silicon Service sau Youngculture sunt doar câteva dintre angajatorii care vor putea fi întâlniți la standuri. Lista completă a companiilor participante și a oportunităților de carieră propuse de acestea poate fi consultată pe site-ul www.targuldecariere.ro. Evenimentul este susținut de Primăria Iași, de Universitatea Alexandru Ioan Cuza și de Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi.

Organizatorii le mai propun participanților, pe lângă o ofertă variată de oportunități de carieră în domeniul IT, workshop-uri și întâlniri cu invitați speciali, în cadrul Atelierului de Cariere, care presupune mai multe seminarii și unde care accesul este gratuit. În cadrul lor, participanții vor putea afla cum să se integreze rapid la birou, cum să lucreze mai bine cu managerii și vor putea să se inspire din poveștile invitaților speciali. Seminariile de la Iași au loc tot la Palas, de la 14.00 la 18.00, iar înscrierile se fac pe site-ul www.atelieruldecariere.ro.

După ediția dedicată industriei de IT, Târgul de Cariere va reveni la Palas în 5-6 noiembrie, cu oferte de angajare și companii din domenii precum producție și tehnică, vânzări, servicii, financiar, marketing. Mai multe detalii și informații pot fi găsite pe site-ul www.targuldecariere.ro.

Târgul de Cariere este un eveniment fondat în anul 2006, ajuns în prezent să se desfășoare de două ori pe an în toate marile orașe ale României și în Chișinău. Evenimentul are aproape 100 de ediții și peste 18.000 de angajări la activ. Fapte, compania organizatoare, este deținută de doi antreprenori moldoveni stabiliți la Cluj.

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie ieseni! Uniunea Europeana a scos Moldova de pe harta autostrazilor care ar urma sa primeasca finantare de la forul continental in urmatorii ani

URMĂTORUL ARTICOL

Ieseni, miercuri, 23 octombrie, la ora 12:00, Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi va efectua o verificare a sistemului de alarmare pentru situatii de urgenta

Ultimele știri de la Eveniment