Targul de carte, arta si muzica Librex se desfasoara la Iasi in perioada 12-16 martie 2014 in incinta Palas Mall. Intrarea este libera

 

In perioada 12-16 martie 2014, la Iasi, are loc a XXII-a editie a Târgului de carte, arta si muzica Librex Iasi.

Târgul se desfasoara in incinta Palas Mall Iasi in apropierea Palatului Culturii. Festivitatea de deschidere oficiala a târgului are loc miercuri, 12 martie 2014, ora 11,00, la Palas Mall Iasi, in AGORA EXLIBRISi – zona I de evenimente din Atrium, nivelul 0.

 

Programul târgului cuprinde lansari de carte, momente artistice, prezentari de carte, momente poetice, scenete de teatru, concert de muzica medievala. 

 

In prima zi a târgului, 12 martie a.c., la ora 13,00, va avea loc un moment poetic cu Angela Baciu, din Galati, care va lectura din creatiile sale acompaniata la pian de Alex Marinescu (locatia: Pallas Mall, Atrium Nivel 0, Spatiul de evenimente I, Agora EX LIBRIS I) si in aceeasi zi la ora 16,00 are loc intalnirea cu poeta Angela Baciu (prezentare autor) – locatia: Palas Mall, Atrium Nivel I, Clubul de lectura EX LIBRIS.

 

Sâmbata, 15 martie 2014, va avea loc festivitatea de premiere LIBREX 2014 când se vor decerna Premiile LIBREX, diplome de fidelitate si de participare.

 

In cadrul târgului este organizata si o tombola ”Citesti si câstigi”, premiile fiind oferite de expozantii participanti la Editia LIBREX 2014.

 

Intrarea este libera. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Sportul romanesc din nou in doliu! Fostul mare hocheist Doru Tureanu a decedat la varsta de 60 de ani

URMĂTORUL ARTICOL

Tribunalul Iasi a decis in cazul profesorului Iustin George Cazacu acuzat de ucidere din culpa! Cadrul didactic de 29 de ani a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

Ultimele știri de la Eveniment