ULTIMĂ ORĂ:

Te-ai gandit sa mergi cu trenul de Paste? Iata cum vor circula trenurile de sarbatorile pascale

Te-ai gandit sa mergi cu trenul de Paste? Iata cum vor circula trenurile de sarbatorile pascale
Citit : 11 views Comentariu

 

 

 

CFR Calatori informeaza iesenii ca, in perioadele Sfintelor Sarbatori de Paste si mini-vacantei de 1 Mai, 17 trenuri Regio si InterRegio vor circula suplimentar pentru a veni in intampinarea solicitarilor pasagerilor.

Avand in vedere cererea mare de bilete din perioadele mentionate, pasagerii sunt rugati sa achizitioneze din timp legitimatiile de calatorie, in special pentru trenurile de lung parcurs care au in compunere vagoane de dormit si cuseta. Iata, mai jos, ce trenuri vor circula suplimentar de Paste si 1 Mai.

 

Sambata, 19 aprilie

 

IR 12653 Bucuresti Nord (21:30) – Pascani (plecare 3:50) – Targu Frumos – Iasi (sosire 4:53). Pe distanta Bucuresti Nord – Pascani IR 12653 este atasat la trenul IR 1653 Bucuresti Nord – Pascani – Vatra Dornei Bai.

In unele zile libere din perioada  19 aprilie – 4 mai 2014, cand traficul de calatori este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio, precum si unele trenuri Regio nu vor circula. In ceea ce privese programul agentiilor de voiaj CFR in perioada 21 aprilie – 3 mai , toate agentiile vor fi inchise in zilele de 21 aprilie si 1 mai, iar in zilele de 22, 23, 24, 25 aprilie si 2 mai agentiile de voiaj vor fi deschise conform programului de lucru.