promotia_portocale_la_galeata_de_la_kaufland_-_foto_-_agenda_de_iasi_2013

Teapa la galeata sau strategie de marketing? Iesenii se calca in picioare pentru portocalele la galeata de la Kaufland! Distractia e garantata cand clientii incep sa fuga printre rafturi dupa portocalele cazute din galeata foarte plina

Omor la Kaufland pentru promotia portocale la galeata! O galeata de portocale care costa 14.99 lei are aproximativ 7 kilograme, dupa cum sustin reprezentantii magazinului, insa sunt putini cei care reusesc sa bage 7 kilograme in galeata.

De parca ar manca doar porcocale, de cum au aflat de promotia „portocale la galeata”, iesenii se calca in picioare pentru a face rost de citrice ieftine.
O galeata de portocale care costa 14.99 lei are aproximativ 7 kilograme, dupa cum sustin reprezentantii magazinului. De cand a inceput aceasta promotie, numarul celor care intra in Kaufland si ies doar cu o galeata de portocale este din ce in cea mai mare. Chiar daca in prezent sunt angajati care se ocupa special de adusul portocalelor in cosurile mari aflate la dispozitia clientilor, iesenii se inghesuie acolo de parca ar fi prima data cand vad portocale.

portocale_la_galeata_kaufland_iasi_2013_-_foto_imagini

Se aseaza tacticos cu galetile la coada si incep sa caute „portocalele cele mai bune” de parca ar scormoni prin cosurile de haine de la second-hand sa-si caute un tricou de marime potrivita. Mai mult, pretul per kilogram de aproximativ 2,14 lei nu este unul care sa nu mai fi fost vazut in marile magazine.
Atat la Carrefour, cat si Auchan sau Lidl preturile la portocalele de cea mai proasta calitate sunt similare, mai ales atunci cand se cupara la sacosa de doua kilograme. Partea mai interesanta este ca nu te obliga nimeni sa cumperi o galeata, adica mult mai mult decat ai nevoie.
Cantitatea de 7 kilograme este cu mult peste media pe care o consuma o familie din Romania intr-o saptamana. In plus, curiosii au mers la cantar. Unii au aflat ca au doar 6,2 kilograme in galeata, altii ca au aproape 7 kilograme. Putini sunt cei care ajung intr-adevar la 7 kilograme.

Unii dintre clienti, mai „inventivi” au inceput sa preseze portocalele in galeata pentru a incapea cat mai multe. Distractia nu se opreste aici… Dorind sa puna cat mai multe portocale in galeata, clientii incep sa fuga printre rafturile magazinului in cautarea celor care au cazut.

Si la casa situatia este destul de haioasa, pentru ca, daca vreo portocala intrazneste sa sara din galeata pe banda, lucratorii de la casa le opresc acolo. In fata, au fost clienti care au depus plangere la Protectia Consumatorului pentru marea teapa de portocale la galeata de la Kaufland.

agendadeiasi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Starea drumurilor in Romania astazi, 27 ianuarie 2013! Vrancea, Vaslui, Bacau si Buzau sunt in continuare in stare de alerta! Mai multe drumuri nationale sunt inchise iar pe drumurile judetene doar curajosii mai pot circula!

URMĂTORUL ARTICOL

Caz socant la Iasi! Si-a batut iubita de 22 pentru ca se imbraca prea sexi, cu fuste prea scurte, si se uitau barbatii dupa ea

Ultimele știri de la Economic