Termo-Service Iasi se va implica in viata persoanelor singure si a batranilor care se afla in situatii dificile

 

 

 

Termo-Service, firma care detine monopolul in administrarea locuintelor din Iasi, a anuntat ca se va implica in viata persoanelor singure si a batrânilor fara apartinator care se afla in situatii dificile.

Angajatii firmei sustin ca astfel, persoanele vizate pot sa fie vizitate de inspectorii sociali si pot comunica cu reprezentantii Termo-Service despre dificultatile pe care le intampina in cadrul asociatiei de proprietari.

 

Pentru început, Termo-Service va întocmi o situatie a persoanelor singure care sa contina si date despre cunoscuti. „Persoanele singure, lipsite de ajutor, au intrat în atentia administratorilor de asociatii. Multi batrâni au fost descoperiti în locuinte la câteva zile de la deces. Încercam sa alcatuim o baza de date cu persoanele aflate în situatii de risc si apoi, un sistem de comunicare periodica, pentru a-i ajuta la nevoie”, a declarat Tudor Tudose, directorul Termo-Service.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Joi, 21 noiembrie, la sediul Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi are loc Bursa locurilor de munca. La eveniment vor participa 35 de detinuti

URMĂTORUL ARTICOL

Iata cum se pregateste Iasul pentru aceasta iarna!

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in