eleva_rapita_din_gara_-_15_ani_fata

Tinerii care au rapit o eleva si au obligat-o sa se prostitueze au fost condamnati de judecatori la cate cinci ani si jumatate de inchisoare! Doi dintre clienti au fost condamnati si ei

Marian Tiberiu Andriescu, de 22 ani, Bogdan Ionut Cosma, de 24 ani, si Ionut Sorin Botezatu, de 28 ani au fost condamnati la executarea unei pedepse de cinci ani si sase luni fiecare.


Ieri, magistratii de la Tribunalul Iasi au decis condamnarea a trei tineri care au rapit o eleva de 15 ani din Gara Tecuci si au obligat-o sa se prostitueze. Marian Tiberiu Andriescu, de 22 ani, Bogdan Ionut Cosma, de 24 ani, si Ionut Sorin Botezatu, de 28 ani au fost condamnati la executarea unei pedepse de cinci ani si sase luni fiecare. De asemenea, judecatorii au decis sa condamne si doi dintre clientii elevei. Stefan Adobroaiei si Marius Andrei Carlig au fost condamnati la cate un an de inchisoare cu suspendare pentru comiterea infractiunii de utilizare a serviciilor prestate de catre o victima a traficului de minori.

Tiberiu Andriescu a rapit-o pe fata si le-a bagat in cap prietenilor sai ca pot face bani cu ea. Pe 10 octombrie 2011, Mirela vroia sa mearga impreuna cu o vecina la prietenul sau din Marasesti. In Gara Tecuci, fetele au fost abordate de Andriescu. Acesta era acolo cu un prieten pentru a cumpara un caine pittbul si astepta trenul sa se intoarca la Iasi. „Inculpatul Andriescu Tiberiu Marian, zis Chinez, a inceput sa o curteze pe Mirela F., care i-a raspuns afirmativ, astfel ca inculpatul le-a propus celor doua minore sa-l insoteasca la Iasi, unde, in acea saptamana, 10/16 octombrie 2011, se organizau sarbatorilor orasului”, au declarat procurorii in rechizitoriul trimis instantei de judecata.

„Imediat dupa plecarea din gara, Chinezu mi-a spus ca, daca tip sau spun cuiva ca vreau sa cobor, vor da cainele pe mine”, a declarat fata la audieri. Dupa ce a fost adusa in Iasi, adolescenta a fost obligata sa se prostitueze. In prima faza, la audieri, baietii au spus ca sunt nevinovati si ca nu stiu despre ce este vorba. Ulterior, au inceput sa se denunte reciproc, mai ales cand au vazut ca Marian Tiberiu Andriescu a fost bagat in spatele gratiilor impreuna cu Ionut Bogdan Cosma. Dupa ce i-au fost aratate cateva probe din dosar, Andriescu a recunoscut si el savarsirea faptelor.

agendadeiasi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iesenii sunt asteptati duminica seara la recitalul de vioara si pian „Romantism ebraic”

URMĂTORUL ARTICOL

Va vine sa credeti asa ceva? Autobuzele cumparate de Primaria Iasi in toamna la suprapret stau parcate in garaj pentru ca au consumul prea mare! Sunt scoase la strada autobuzele mai vechi!

Ultimele știri de la Eveniment