titularizare_2013

Titularizare 2013! Vezi lista candidatilor din Iasi, repartizati in a doua etapa

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a publicat rezultatele repartizarilor catedrelor pentru profesorii care au sustinut examenul de Titularizare, aceasta fiind cea de-a doua etapa. Este vorba despre lista candidatilor repartizati cu contract, pe perioada determinata, in cea de-a doua etapa, lista valabila si pentru judetul Iasi. In data de 12 august a mai avut loc o sedinta de repartizare, catedrele putand fi ocupate de candidatii care au obtinut minimum nota 7 la examen.
Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a publicat rezultatele repartizarilor catedrelor pentru profesorii care au sustinut examenul de Titularizare, aceasta fiind cea de-a doua etapa. 

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a publicat rezultatele repartizarilor catedrelor pentru profesorii care au sustinut examenul de Titularizare, aceasta fiind cea de-a doua etapa. 


 


Este vorba despre lista candidatilor repartizati cu contract, pe perioada determinata, in cea de-a doua etapa, lista valabila si pentru judetul Iasi. In data de 12 august a mai avut loc o sedinta de repartizare, catedrele putand fi ocupate de candidatii care au obtinut minimum nota 7 la examen.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Elevii olimpici ai Iasului au ales sa-si continue studiile academice in strainatate, fiind admisi la institutii celebre de invatamant superior din Anglia, Statele Unite ale Americii (SUA), Franta, Federatia Rusa, Italia sau Finlanda

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Luni, 19 august, in intervalul orar estimat 9:00 – 15:00, apa potabila va fi intrerupta. Vezi zonele vizate

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in