titularizare_2013_iasi

TITULARIZARE 2013: vezi lista tuturor posturilor libere la scolile din judetul Iasi

1.129 de posturi pot fi ocupate la nivelul judetului in urma concursului programat pe 30 iulie. Dintre acestea, doar 124 sunt titularizabile, avand o viabilitate de cel putin 4 ani.
Lista posturilor si arondarea scolilor la centrele unde se va sustine concursul:
LISTA POSTURILOR VACANTE LA TITULARIZARE 2013 PENTRU JUDETUL IASI
Fata de anul trecut, cand s-au constituit centre de concurs la nivelul a 40 de unitati scolare, acum candidatii se vor prezenta doar in 4. Acestea au fost stabilite, ca urmare a solicitarilor de asociere temporara venite din partea scolilor, la Colegiile National, „M. Eminescu”, „Gh. Asachi” si „O. Bancila”. Comparand cu anul trecut, cand s-a desfasurat in data de 2 august, concursul de titularizare are loc mai devreme cu cateva zile.
Potrivit calendarului avizat de Ministerul Educatiei, cei interesati sa participe la concursul de ocupare a posturilor din 30 iulie trebuie sa-si depuna dosarele la unul din secretariatele celor 4 centre mentionate, incepand de astazi si pana pe 17 mai.
1.129 de posturi pot fi ocupate la nivelul judetului in urma concursului programat pe 30 iulie.

1.129 de posturi pot fi ocupate la nivelul judetului in urma concursului programat pe 30 iulie. Dintre acestea, doar 124 sunt titularizabile, avand o viabilitate de cel putin 4 ani.

Lista posturilor si arondarea scolilor la centrele unde se va sustine concursul:


Fata de anul trecut, cand s-au constituit centre de concurs la nivelul a 40 de unitati scolare, acum candidatii se vor prezenta doar in 4. Acestea au fost stabilite, ca urmare a solicitarilor de asociere temporara venite din partea scolilor, la Colegiile National, „M. Eminescu”, „Gh. Asachi” si „O. Bancila”. Comparand cu anul trecut, cand s-a desfasurat in data de 2 august, concursul de titularizare are loc mai devreme cu cateva zile.Potrivit calendarului avizat de Ministerul Educatiei, cei interesati sa participe la concursul de ocupare a posturilor din 30 iulie trebuie sa-si depuna dosarele la unul din secretariatele celor 4 centre mentionate, incepand de astazi si pana pe 17 mai.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Emotii pentru Familia Regala a Romaniei! Regina Ana ar fi fost internata in spital iar Principesa Margareta si Regele Mihai se afla de o saptamana in Elvetia pentru a-i fi alaturi

URMĂTORUL ARTICOL

Derby-ul Dinamo-Steaua se va disputa vineri (10.05.2013) de la ora 20.30 in direct pe Digi Sport si Dolce Sport. Sunt sanse mari ca meciul sa se joace cu casa inchisa. Vezi cate bilete mai sunt

Ultimele știri de la Actualitate