Toni Tecuceanu nu a murit de gripa porcina! Afla cauza reala a decesului fostului membru al echipei Cronica Carcotasilor

 

 

 

Familia lui Toni Tecuceanu, fostul component al echipei de la Cronica Cârcotaşilor, a obţinut raportul medico-legal, în care este precizată cauza reală a decesului artistului.

 

Rudele regretatului actor au câştigat defintiv şi irevocabil procesul intentat spitalului ”Matei Balş” şi doctorului Adrian Streinu-Cercel, care a refuzat să facă public dosarul medical al artistului despre care au spus că ar fi murit de gripă porcină.

Familia Tecuceanu este mulţumită de reuşită dar declară că, deocamdată, nu doreşte să facă public raportul medico-legal şi că are nevoie de câteva zile de linişte şi de gândire.

Toni Tecuceanu a fost internat la „Matei Balş” în seara de 24 spre 25 decembrie 2009, diagnosticul iniţial fiind acela de gripă A/H1N1, cunoscută popular ca „gripă porcină”. Starea acestuia s-a agravat, a doua zi fiind necesară intubarea lui. În ultima zi de viaţă a actorului, familia a fost informată că a depăşit faza critică, însă bacteria se menţinea în organism şi exista riscul să afecteze rinichii.

În 5 ianuarie, la ora 7.00, actorul a decedat, medicii explicând familiei că organismul acestuia nu a mai rezistat şi este probabil să fi suferit un infarct, după care s-a decis efectuarea unei necropsii.

Familia s-a declarat indignată de declaraţiile lui Streinu Cercel, care a afirmat public, în presă, că Toni Tecuceanu a murit de gripă porcină şi au cerut desecretizarea raportului medico-legal.

 

libertatea.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Pentru unii muma pentru altii ciuma! Iata ce se intampla cu gazul de la 1 aprilie

URMĂTORUL ARTICOL

Un accident s-a produs pe bulevardul Nicolae Iorga din Iasi! Un TIR nu a acordat prioritate si a lovit un autoturism care circula regulamentar

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in