ULTIMĂ ORĂ:

Tot mai multi ieseni isi cumpara bilete RATP prin SMS sau de la automatele instalate în statiile de transport public

Tot mai multi ieseni isi cumpara bilete RATP prin SMS sau de la automatele instalate în statiile de transport public
Citit : 3 views Comentariu

 

 

 

Tot mai multi ieseni isi cumpara bilete RATP prin SMS sau de la automatele instalate în statiile de transport public.

Intr-un an de zile, regia de transport a vândut peste 616.000 de bilete prin intermediul automatelor. Vânzarile de acest tip au început în iunie 2012, când au fost achizitionate 13.000 de bilete. In octombrie 2013 a fost atins pragul maxim de vânzari cu aproximativ 70.000 de bilete. Cele mai utilizate aparate sunt cele din statiile Moldova, Dr. Savini si Piata Unirii. 

 

„Numarul iesenilor care utilizeaza automatele de bilete a crescut în ultimul timp. Înregistram o crestere constanta, de la luna la luna, astfel ca din iunie 2012, de când am început sa utilizam aceste automate si pâna în prezent, am avut vânzari de 616.000 de bilete cu o calatorie sau doua calatorii”, a declarat Adrian Mihai, purtatorul de cuvânt al RATP.

 

Legat de vanzarile prin SMS, din decembrie anul trecut si pâna în noiembrie 2013, peste 103.000 de bilete au fost vândute prin SMS. „Avem si o crestere a numarului celor care-si platesc calatoria prin SMS. În luna septembrie am avut 13.347 de bilete vândute prin aceasta metoda, iar în octombrie  – 17.447”, a mai precizat Adrian Mihai. Biletele prin SMS pot fi cumparate la numarul 7494, continutul mesajului fiind numarul traseului pe care urmeaza sa fie facuta calatoria.

 

bzi.ro