ULTIMĂ ORĂ:

Tragedie! Andrei Postelnicu, un cunoscut jurnalist roman care a lucrat pentru Financial Times, Bloomberg si alte institutii media internationale, a cazut cu avionul pe care il pilota el insusi in apele Oceanului Atlantic, in Florida

Tragedie! Andrei Postelnicu, un cunoscut jurnalist roman care a lucrat pentru Financial Times, Bloomberg  si alte institutii media internationale, a cazut cu avionul pe care il pilota el insusi in apele Oceanului Atlantic, in Florida
Citit : 6 views Comentariu

 

 

 

Andrei Postelnicu, un cunoscut jurnalist roman care a lucrat pentru Financial Times, Bloomberg si alte institutii media internationale, a cazut cu avionul pe care il pilota el insusi in apele Oceanului Atlantic, in Florida, SUA. Potrivit presei americane, Andrei Postelnicu (37 de ani) nu a fost inca gasit dupa trei zile de cautari.

 

 

Paza de coasta americana a semnalat inca de vineri, 8 februarie, disparitia lui Andrei Postelnicu in regiunea Martin County, potrivit News Channel WPTV. Avionul cu care zbura Andrei Postelnicu zbura in zona canalului St. Lucia din Florida.

 

Seriful american din Martin County a declarat ca oamenii au gasit in zona plajei un bocanc si un rucsac care apartineau jurnalistului roman. Andrei Postelnicu avea si cetatenie britanica.

 

Potrivit primelor declaratii ale politiei, citate de presa americana, in rucsac se aflat permisul de pilotaj al lui Andrei Postelnicu. Seriful William Snyder a declarat ca operatiunile de cautare au fost suspendate duminica seara, din cauza vizibilitatii extrem de reduse.

 

Andrei Postelnicu a fost corepondent in SUA al postului Realitatea TV intre anii 2004-2006. Andrei Postelnicu a lucrat la Financial Times (intre 2000 si 2006), Bloomberg (2006 – 2007), BBC World Service si a fost editorialist la Evenimentul Zilei si la Capital.

 

Andrei Postelnicu a fost si consilier al lui Mircea Geona. In 2004, Andrei Postelnicu a fost desemnat intre primii 30 de tineri jurnalisti americani de business de publicatia TJFR Magazine.