Tragedie in campusul studentesc din Galati! Ionut Claudiu Oprea(23 de ani) student la Facultatea de Arhitectura Navala a Universitatii Dunarea de Jos a fost gasit decedat in camera de camin

 

 

 

Tragedie in campusul studentesc din Galati, unde Revelionul pe stil vechi al studentilor moldoveni s-a amanat din cauza decesului unui coleg. Ionut Claudiu Oprea(23 de ani) student la Facultatea de Arhitectura Navala a Universitatii Dunarea de Jos a fost gasit decedat sambata dimineata in camera de camin.

 

 

Tanarului i s-a facut rau deodata, iar prietena lui a chemat imediat ambulanta, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru studentul care, se pare, suferea de inima. 

 

”Am  fost solicitati pentru a interveni in campusul studentesc unde unui student i s-a facut rau, dar din pacate nu am putut sa il resuscitam”, ne-a spus Mihai Polinschi, director SAJ Galati.

 

Politistii veniti si ei la fata locului au exclus din start o moarte violenta, iar necropsia a confirmat ca decesul a fost cauzat de ruperea arterei aorte, pe fondul suferintei congenitale pe care o avea tanarul.

 

”Era un  coleg bun si foarte activ in Liga Studentilor. Regretam cele intamplate si impreuna cu studentii din Republica Moldova am decis sa amanam petrecerea de Revelion pe stil vechi, care trebuia sa aiba loc sambata noaptea”, a spus Ionut Dumitrascu, seful Ligii Studentilor din Galati.

 

Camera din caminul B, acolo unde a murit Ionut, este acum loc de pelerinaj pentru colegii studentului. Tanarul, originar din Braila, va fi condus pe ultimul drum marti.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Scandalul dintre doi transportatori care circula pe ruta Iasi – Bosia – Ungheni continua. Firma Transworld SRL Iasi a ajuns sa faca plangere si la Inspectoratul de Politie. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Vasile Olaru, cel care si-a ucis sotia cu sange rece este tinut in viata cu ajutorul aparatelor

Ultimele știri de la Actualitate