Tragedie in lumea sportului romanesc! Arbitrul Pavel Gheba s-a impuscat

 

 

 

Pavel Gheba a murit miercuri după-amiază, la vârsta de 49 de ani.

El a fost găsit cu o armă de vânătoare lângă el, însă reprezentantul IPJ Tulcea nu a precizat dacă acesta s-a sinucis sau nu, explicând că ancheta este în desfăşurare.

 

Medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au ajuns la faţa locului, însă rănile suferite erau, potrivit directorului medical, Dumitru Vâlcu, incompatibile cu viaţa.

 

Pavel Gheba, unul din puţinii arbitri tulceni din prima ligă a fotbalului românesc şi a fost propus pe lista arbitrilor FIFA.

 

Pavel Gheba s-a retras in 2006 din arbitraj, in urma problemelor pe care le-a avut la un meci de-al Stelei. N-a validat un gol marcat de Nicolae Dica, a fost acuzat de Gigi Becali ca incearca sa compromita Steaua si a incheiat in instanta disputa cu patronul Stelei.

 

„L-am dat in judecata pentru ce a spus despre mine. Nu am luat 10.000 de euro de la Copos, sunt numai prostii. Am vazut ca nimeni nu ma apara. Asta nu era fotbal, m-am retras”, spunea atunci Gheba.

 

 

 

romaniatv.net

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un pavilion aflat in curtea Spitalului de Boli Infectioase „Sf. Parascheva” din municipiul Iasi va fi reabilitat

URMĂTORUL ARTICOL

Socant! Un tanar de 28 de ani din localitatea Bals, judetul Iasi, a violat mai multi minori, a flmat scenele si a distribuit mai departe altor persoane

Ultimele știri de la Sport