Tragedie in mass media din Buzau! Cameramanul Laurentiu Paun a fost accidentat mortal in timp ce filma un accident

 

 

 

În momentul accidentului, cameramanul în vârstă de 31 de ani, se afla pe marginea carosabilului, de unde filma o mașină ieșită în decor. Ironia sorții a făcut ca accidentul pe care îl trata ca știre, să îi aducă moartea.

În timp ce încerca să filmeze bordul autoturismului derapat, cameramanul a fost izbit din spate de către un alt autoturism care a derapat și a părăsit șoseaua exact în același loc. Impactul a fost fatal, Laurențiu Păun fiind prins între cele două autoturisme. Buzoianul a decedat pe loc, scrie Opinia de Buzău. 

 

Victima era însoțită de reporterul Laurențiu Marinov care a apucat să se ferească în ultima clipe din fața autoturismului Mercedes care i-a adus moartea colegului său. Laurențiu Păun era absolvent al Facultății de Finanțe Bănci din cadrul ASE București. Laurențiu Păun este al treilea ziarist care își pierde viața „la datorie”, după Elena Popescu și Ionuț Barbu, decedați în urma exploziei de la Mihăilești, din 2004.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Postul Pastelui 2014! Iata cu ce alimente putem inlocui carnea

URMĂTORUL ARTICOL

Un grav accident s-a produs duminica seara (02.05.2014) in Iasi in zona Mc Donald’s acolo unde un pieton a fost izbit din plin de un autoturism

Ultimele știri de la Actualitate